Waardebon ter waarde van 10%

bij aanschaf van bank Kate

actie februari bank Kate bij JaxxChoice

Wat houdt de actie in?

Een nieuwe maand dus een nieuwe actie! Heb jij bank Kate al een tijdje op het oog? Dan heb je nu al helemaal geluk. Je krijgt bij aanschaf van bank Kate een waardebon ter waarde van 10% cadeau. Deze waardebon kan je besteden in de gehele showroom van Jansen Totaal Wonen. Zo kun je gelijk helemaal uitpakken met bijpassende accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een plaid, kussen of vloerkleed.

Deze waardebon is alleen te besteden in de showroom van Jansen Totaal Wonen en niet op de website van JaxxChoice inwisselbaar. Houd er dus rekening mee dat je misschien wat langer in de showroom aan het rondneuzen bent op zoek naar een geweldige accessoire! Kan je even niks vinden? Dat geeft niets! Deze waardebon kun je inleveren wanneer je wilt!

Bank Kate is een stijlvolle bank. Met haar compacte maat past ze ook in ieder interieur! Zo is ze te koop als 2-zits, 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zits. Genoeg keuze dus. In onze showroom is bank Kate te bewonderen in stof Kiss Green, maar ze is natuurlijk in meerdere materialen en kleuren beschikbaar! Ben jij al geïnteresseerd in bank Kate? Klik dan hier.

Geldig van 1 t/m 28 februari – Waardebon alleen te besteden in de showroom van Jansen Totaal Wonen – Niet te besteden op www.jaxxchoice.nl of www.jansentotaalwonen.nl

0