Bezorgen & afhalen

Hoe werkt het afhalen en bezorgen bij JaxxChoice?

Afhalen

Wil jij jouw aankoop graag afhalen in de winkel? Dat kan! Hiervoor hoef je niks te betalen. Laat ons weten wanneer jij jouw bank graag komt ophalen, dan zorgen wij dat deze op dat moment klaarstaat! Afhalen is mogelijk bij onze verkooppunten

Bezorgen

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis op de juiste plaats te bezorgen. Hiervoor maken we gebruik van onze externe transportdienst. Onze externe transportdienst levert tot over de eerste drempel. De bezorging van een JaxxChoice bank is gratis op basis van dropshipment (tot over de eerste drempel). Voordat de bank bij jou geleverd wordt neemt de transportdienst contact op met jou. Zo weet je precies wanneer jouw bank geleverd gaat worden.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de leverancier van de bank. Wanneer de levertijd bij een bank afwijkt van de standaard levertijd zal dit aangegeven worden bij pagina van de bank zelf. Uiteraard word je altijd op de hoogte gebracht als de leverweek bekend is.

Is de bank op voorraad? Dan zullen we deze direct klaarmaken voor verzending zodat de bank zo snel mogelijk geleverd kan worden. Is de voorraad op? Dan is er altijd voorraad onderweg zodat deze snel weer aangevuld kan worden. 

Heb je een vraag over het bezorgen & afhalen van een JaxxChoice bank? Neem dan contact met ons op.