4 inspirerende looks met handige styling tips

Ontdek hoe je jouw interieur een heerlijke opfrisbeurt geeft aan de hand van 4 inspirerende looks en praktische styling tips. Leer hoe je mooie combinaties maakt met verschillende kussens, vloerkleden en tafels, allemaal geïnspireerd op de laatste woontrends.

1. Betoverende romantiek

Hoe creëer je een warm en uitnodigend interieur? Neem grijze hoekbank Liva met haar elegante ronde longchair, een sierlijke verschijning die perfect past tegen een zachtroze muur. Om de romantische look compleet te maken, zijn natuurlijke tinten toegevoegd. Deze komen terug in de sierkussens, de kandelaars, het vloerkleed en het plaid op de bank. Dit bewijst dat een ambiance trendy, romantisch en rustgevend tegelijkertijd kan zijn.

2. Kleurrijk klassiek

Een eigentijdse bank in een tijdloze kleur saai? Verre van dat! De opvallende petrolblauwe muur, versierd met smaakvolle lijsten, creëert een gedurfde uitstraling die niet te negeren valt. De klassieke, houten vloer vormt een warme basis. Belangrijk is om de ruimte niet te somber te laten ogen. Kies daarom voor lichte accenten, zoals een marmeren salontafel, sierkussens en vazen in crème wit. Zelfs het vloerkleed volgt dit kleurenpalet met een witte basis, subtiel afgestemd op de blauwgrijze tint van de bank. Dit zorgt samen voor een mooi geheel.

3. Modern landelijk

Met het voorjaar voor de deur streven we naar een fris en luchtig interieur. Denk aan een lichtgroene bank met houten accenten en een wit vloerkleed. De organische longchair met halfronde hoek van bank Loren geeft het geheel een speelse twist. Het minimalistische patroon in het vloerkleed zorgt voor een sierlijke touch, terwijl lichte pluimen en subtiele accessoires de ruimte verder opfrissen. En laten we een grote plant in de hoek van de kamer niet vergeten! Het resultaat: een modern landelijke, luchtige woonkamer.

modern-landelijk-bank-loren-lichtgroen
Exclusief in onze Store: bank Loren

4. Industriële Ibiza vibe

Stap binnen in een wereld van contrasten, daar waar donkere en lichte tinten samenkomen. Bank Brenn, gehuld in een zachte, glanzende stof in de kleur greige brengt een vleugje verfijning in de ruimte. Deze stoere en vooral comfortabele loungebank vormt het middelpunt van de kamer. Met natuurlijke elementen en kleuren ontstaat een industriële Ibiza-vibe die de ruimte tot leven brengt. De maanvormige sidetable voegt een subtiel maar krachtig accent toe, net als het kunstwerk aan de muur. Het samenspel van het donkere vloerkleed en de heldere witte muur creëert een perfecte balans in de ruimte.

Heb je een specifiek plaatje of bepaalde woonstijl in je hoofd, maar weet je niet zeker welke bank hier het beste bij past? Onze specialisten denken graag met je mee. Breng een bezoek aan onze JaxxChoice Store in Huissen of een van onze andere verkooppunten.

Ontdek de banken van JaxxChoice

bank-brenn-hoek-links-stof-viii-842
Brenn
 1.799
Bank-Fenn-stof-VIII-811-hoek-links-JaxxChoice
Fenn
 3.199
Bank-Niek-VI-6110-hoek-links-JaxxChoice
Niek
 1.359