Bank Mikk bij @tamarliving

Bank Mikk heeft al in veel woonkamers zijn plekje gevonden. Zo ook bij @tamarliving. Wij mochten een kijkje nemen in haar interieur om jullie te laten zien hoe je bank Mikk kan stylen. Kan je wel wat nieuwe interieurinspiratie gebruiken en heb je jouw oog ook laten vallen op bank Mikk? Lees dan verder.

Een Scandi BOHO interieur bij @tamarliving

Het interieur van @tamarliving is te omschrijven als een scandinavisch interieur met een bohemian twist. Dit is te zien aan de moderne meubels met grijstinten met knusse accessoires die passen bij een bohemian stijl. Wollige kussens, pluimen in een vaas, linnen dekens én een rieten vloerkleed maken het knus en gezellig in huis. De verschillende tinten grijs houden het interieur speels maar rustig. De witte vloer zorgt voor eenheid. Een ideale plek voor een grijze bank Mikk natuurlijk! De stof van Mikk is grijs maar heerlijk zacht en de designpoten zijn modern. Dit past goed bij de combinatie aan stijlen die @tamarliving graag in huis wil.

Bank Mikk bij Tamarliving

Bank Mikk extra snel in huis

De oude bank van @tamarliving was aan hard aan vervanging toe. Dat vraagt om snel handelen. Gelukkig hebben wij bij JaxxChoice veel verschillende voorraadmodellen. Zo kon ze een van onze banken uitkiezen die het best past bij de interieurstijl. Na kijken op onze direct leverbaar pagina konden zij al een aantal modellen selecteren. Om het zeker te weten hebben ze gebruik gemaakt van een videoafspraak met onze verkoopmedewerker Tessa. Er hoefde niet lang getwijfeld te worden; bank Mikk was de best passende optie! En lang hoefden ze niet te wachten op hun Mikk, één weekje om precies te zijn. En het past precies! Omdat er geen vloerkleed onder de pootjes ligt zijn er nog viltjes geleverd zodat de bank mooi op de vloer blijft staan zonder dat de pootjes de vloer kunnen beschadigen. Bank Mikk is aangekleed met kussens in natuurlijke kleuren met bohemian prints.

Bank Mikk bij Tamarliving

Nog meer inspiratie

Dat bank Mikk mooi blend in het interieur van @tamarliving zie je op haar instagram account. Niet alleen laat ze haar woonkamer zien, ook haar slaapkamer en keuken komen regelmatig langs op haar account. Wil jij inspiratie op het gebied van scandinavische woonstijlen met een boho-twist? Volg dan @tamarliving! Wil jij meer inspiratie over hoe je bank Mikk kan stylen? Neem dan eens een kijkje bij onze reviews! Daar zie je bank Mikk en de andere banken uit onze collectie thuis in de woonkamers.