Voor welke bank Mikk ga jij?

Bank Mikk is een heerlijke grote bank met genoeg plek voor iedereen. Over het zitcomfort hoef jij geen moment te twijfelen maar wat betreft het materiaal moet er toch een keuze gemaakt worden. Ga jij voor leder of voor stof? Mikk is een stoere jongen die een statement zet in ieder interieur. Doordat Mikk een bank met longchair is kan je het zo comfortabel maken als je zelf wilt. Met zijn fijne zitcomfort door het HR kwaliteitsschuim is het moeilijk om nog van deze bank af te komen!

Bank Mikk in grijze stof, Stof J7106, ziet er sfeervol en gezellig uit. Bank Mikk in groene lederen stof, stof J9105, is meer stoer en robuust. Voor welke uitvoering van bank Mikk zou jij gaan?

Bank Mikk stof Jaxxchoice
Bank Mikk in stof leder

Bank Mikk staat uiteraard niet alleen in stof J7106 bij Jansen Totaal Wonen in de showroom. Ook in de lederen stof J9105 is hij te vinden in de showroom. Het groene leer van bank Mikk komt heel mooi uit in combinatie met oranje tinten. Ondanks zijn stoere uiterlijk heeft bank Mikk hierdoor een warme en uitnodigende sfeer.

Kan je niet kiezen tussen bank Mikk in stof ofย  in leder? Dat snappen wij maar al te goed, ze zijn immers allebei prachtig! Vraag eenvoudig een proefstofje aan voor beide stoffen om te kijken welke stof het best in jouw interieur past!

myhomeofzodiac

'Dream big, work hard and make it happen.'

Bank Mikk staat in grijze uitvoering thuis bij @myhomeofzodiac. Ze heeft bank Mikk stijlvol aangekleed met zwarte accessoires. De grijze stof van bank Mikk is een mooie toevoeging aan het kleurenpalet en door zijn grote uitvoering zal hij zeker niet verdwijnen. In combinatie met de houten vloer en het vloerkleed is het รฉรฉn geheel en komt bank Mikk helemaal tot zijn recht.

Maar ook bank Mikk in zijn groene uitvoering is zeer geliefd bij klanten. Hier zie je bank Mikk in zijn natuurlijke habitat waarin het groene leder perfect past bij de accessoires. Zoals je ziet is het ook mogelijk om de lendenkussens in een andere stof te kiezen, hier gekozen in stof Adore Hunter waardoor de stoere bank Mikk een warme uitstraling krijgt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom van Jansen Totaal Wonen en laat je adviseren!

Bank Mikk in het huis van Anke
Lees ook
0