Bank Niek bij @bijroosthuis

Bank Niek is een heerlijke bank waar je uren op kunt doorbrengen. En @bijroosthuis weet dat als geen ander. Ze heeft nog steeds heel veel plezier van deze bank! Graag laten wij je zien hoe bank Niek in het huis van @bijroosthuis staat.

Een prachtig plaatje

Bank Niek staat in de woonkamer bij @bijroosthuis in stof VII 7104. Dit is het voorraadmodel van bank Niek en dus altijd snel in huis. Ze heeft deze bank mooi gestyled met natuurlijke tinten zodat de bruine tint van bank Niek extra mooi uitkomt.

blog bijroosthuis JaxxChoice hoekbank Niek

Woonstijl van @bijroosthuis

De stijl die @bijroosthuis in de woonkamer heeft heeft ze ook doorgevoerd in de rest van haar huis, zoals haar slaapkamer. Houd jij van deze natuurlijke bohemian stijl? Dan is het zeker leuk om haar te gaan volgen voor genoeg inspiratie!

blog bijroosthuis JaxxChoice hoekbank Niek

Ga jij ook voor bank Niek?

Deze bank is zowel in hoek links als hoek rechts verkrijgbaar uit voorraad. Zo weet je zeker dat deze bank ook mooi bij jou in huis kan passen. Heb je liever een andere opstelling, formaat of kleur? Dan kun je uiteraard bank Niek ook zelf samenstellen. Dit kan hier.

blog bijroosthuis JaxxChoice hoekbank Niek
blog bijroosthuis JaxxChoice hoekbank Niek

Heb jij vragen over bank Niek of wil je graag advies bij het samenstellen van jouw bank Niek? Neem dan eenvoudig contact met ons op om een afspraak op afstand te maken.