Welke uitvoering van Tex is jouw favoriet?

Bank Tex is moderne bank met een subtiel uiterlijk. Geen brede leuningen en smalle metalen pootjes. Bank Tex is al een tijdje in stof VII 7103 te bewonderen in de showroom van Jansen Totaal Wonen maar onlangs is ook zijn broertje toegevoegd aan de collectie; bank Tex in stof IX 9104. Niet alleen verschillen ze in materiaal maar ook in opstelling. In deze blog zetten wij beide broertjes even naast elkaar zodat jij gemakkelijk de keuze kan maken! Voor welke bank zou jij gaan? Stoere bank Tex in leder of subtiele bank Tex in stof?

Wissel je snel van interieur en ben je op zoek naar een bank die overal bij past? Dan is Tex zeker een bank voor jou. Door de subtiele look is bank Tex makkelijk te combineren. Uiteraard verdwijnt deze bank niet naar de achtergrond door zijn moderne uiterlijk. De lendekussens zorgen voor net dat beetje extra, zowel in styling als in zitcomfort. Wist je namelijk dat je de lendekussens in een andere stof kan kiezen?

JaxxChoice hoekbank Tex hoek rechts stof 7103 accesoires

Bank Tex in stof VII 7103 heeft de lendekussens in een andere kleur en dat geeft gelijk een ander beeld. Deze stof zorgt ervoor dat Tex goed past in een warm en sfeervol interieur. De grijze kleur is in ieder kleurenpalet te gebruiken en daarom past Tex perfect in diverse woonkamers. Houd jij van avondjes heerlijk genieten op de bank? Dan is bank Tex in zijn stoffen uitvoering zeker iets voor jou. Deze Tex is namelijk extra groot met een opstelling van 3-zits+hoek+2,5-zits! En met de lendekussens kun jij zelf het zitcomfort bepalen. Zie jij jezelf hier al liggen?

JaxxChoice hoekbank Tex hoek rechts stof IX 9104

‘Where focus goes, energy flows.’

Hoekbank Tex in zijn bruine lederen uitvoering zorgt voor een heel andere sfeer in de woonkamer. Door het microleder oogt bank Tex stoer en robuust. Dit komt ook doordat de lendekussens van hetzelfde materiaal zijn. Zeker wanneer je op zoek bent naar een bank met allure is deze uitvoering een musthave! Ook is deze Tex iets compacter doordat hij bestaat uit een 3-zits met longchair. Het microleder is zeer makkelijk in onderhoud waardoor deze bank altijd zijn stoere look zou blijven houden.

Uiteraard zijn er meer stoffen en uitvoeringen mogelijk! Kom gezellig langs in de showroom van Jansen Totaal Wonen om beide uitvoeringen van Tex te bekijken. Vind jij de kleur grijs helemaal perfect maar wil je graag een bank van microleder omdat deze makkelijk te onderhouden is? Dan helpt een van de woonexperts van Jansen Totaal Wonen jou graag met het maken van de perfecte keuze.

JaxxChoice Kai hoekbank hoek rechts sfeer