Stel jouw favoriete bank zelf samen!

Heb jij model Mikk of Niek op het oog maar past de standaard uitvoering niet precies in jouw woonkamer? Dan stel je deze toch zelf samen! Met onze nieuwe functie op de collectiepagina kun jij eenvoudig jouw favoriete bank samenstellen door zelf de elementen en de stof te kiezen. Op basis van deze informatie gaan wij een offerte voor jou maken en kun jij snel en gemakkelijk jouw bank bestellen!

Hoe het in zijn werk gaat? Dat leggen wij je in deze blog graag uit. Op de collectiepagina vind je de standaard modellen zoals deze eerder ook al op de website stonden. Daarnaast kun je nu dus er voor kiezen om het model zelf samen te stellen. Klik op jouw favoriete model en kom op de pagina om de bank zelf samen te stellen. Alle elementen waarin de bank mogelijk is staan naast de afbeelding getoond. Wil je weten wat de maatvoering van deze elementen is? Open dan het elementenplan. Onder de icoontjes zul je dezelfde namen vinden als de elementen die je kunt aanklikken op de website. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan gaan we door naar de stofkeuze.

Heb je nog geen idee welke stof jij mooi vindt passen bij jouw interieur? Dan kun je gemakkelijk nog een aantal stofstaaltjes bestellen. Deze worden dan naar je toegestuurd. Uiteraard kun je gelijktijdig de offerte plaatsen zodat je direct kunt kiezen zodra jij de stofjes binnen hebt. Naast de stofjes kun je ook kiezen voor de All in House service. Deze service zorgt ervoor dat jij 5 jaar extra service en garantie hebt op jouw bank. Geen angst meer voor vlekken op jouw unieke zelf samengestelde bank. Als je al deze keuzes hebt gemaakt kun je de offerte aanmaken. Deze offerte wordt door ons verwerkt waarna wij samen de offerte gereed maken. Je ontvangt dan de prijs en krijgt te horen hoe lang de levertijd zal zijn van jouw samengestelde bank. Zo hoef je niet direct een keuze te maken maar kun je het nog eens goed bespreken zodat jij zeker bent van jouw unieke zelf samengestelde bank.

Wil jij een kijkje nemen bij onze zelf samen te stellen banken? Ga dan naar onze collectiepagina. Of stel jouw bank MikkNiek of Robin direct zelf samen!

Een unieke bank die je zelf samenstelt

Stel bank Mikk zelf samen

Naast het getoonde model van bank Mikk is bank Mikk ook zelf samen te stellen. Ga jij voor een hoekbank met een hoek en ottomane of een heerlijk brede longchair? De keuze is helemaal aan jou. Zie jij het al helemaal voor je? Vraag dan snel een offerte op en laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw Mikk!


Stel bank Niek zelf samen

Ook Niek is zelf samen te stellen. Ga jij voor een brede longchair of een grote U-vormige hoekbank? Alles is mogelijk, zelfs een 3-zitsbank. Vraag een offerte op van jouw samengestelde Niek en relax binnenkort heerlijk op deze bank!