Beau; een stevige en actieve bank

De een wil graag een bank met een overheerlijke loungezit en de ander wil liever een bank met een actieve zit. Op dit moment zien wij dat veel klanten de voorkeur hebben voor een bank met een loungzit. Toch willen wij iedereen graag op zijn manier laten zitten en daarom stellen wij je graag voor aan bank Beau. Deze bank heeft juist een actieve zit zodat je goed rechtop kan zitten en niet het gevoel hebt dat je wegzakt in een bank.

Het verschil is duidelijk te merken als je proef komt zitten in de showroom. Als je op bank Beau gaat zitten dan ‘plof’ je niet op de bank maar zul je merken dat het zitkussen niet diep inzakt. Wanneer je dit vergelijkt met bijvoorbeeld bank Kate zul je zien dat je in de bank zakt en het zich naar jouw lichaam vormt. Heel anders dus dan bank Beau. Bank Beau is ideaal voor mensen die graag rechtop willen blijven zitten tijdens het relaxen. Doordat het zitcomfort van HR kwaliteitsschuim is blijf je uren lang zitplezier hebben op bank Beau.

Voorheen kon je model Beau alleen als bank, fauteuil of loveseat uitkiezen. Maar het kan natuurlijk zijn dat je een hoekbank zoekt met een actieve zit. Wij begrijpen natuurlijk dat een hoekbank in verschillende zitcomforts verkrijgbaar moet zijn. Daarom is bank Beau nu ook als hoekbank te verkrijgen! Beau is als hoekbank te zien in de showroom van Jansen Totaal Wonen in een prachtige velvet stof! Hij kleurt ook gelijk mooi bij de herfstsferen met zijn gele kleur. Uiteraard is deze hoekbank ook te verkrijgen in andere opstellingen én materialen. Waar zou jij voor gaan?

Weet jij nog niet precies waar jouw voorkeur naar uit gaat op het gebied van zitcomfort? Kom dan langs bij een van onze verkooppunten. Onze banken variëren van een actieve zit tot een loungezit waardoor je alles kunt proberen. De verkoopmedewerkers helpen jou graag met het maken van de keuze. Bekijk in onderstaande video alvast hoe bank Beau zit.

JaxxChoice bank Beau 3-zitsbank detail poot

Live your life and forget your age

Hier is bank Beau te zien in een lederen uitvoering. Het zitvlak bestaat uit één kussen zodat deze niet kunnen schuiven. Dat zorgt voor extra comfort en zitplezier. Ben jij dus op zoek naar een bank met een actieve zit? Dan is bank Beau zeker iets voor jou!

JaxxChoice hoekbank Tex hoek rechts stof IX 9104

Bank Tex

Hoekbank Tex is met zijn microleder in cognac kleur ook helemaal herfstproof. Naast dat microleder een makkelijk te onderhouden stof is, ziet het er ook elegant uit. Hoekbank Tex is te bewonderen in de showroom van Loods 5 in Amersfoort in deze kleur. Wil jij graag een bank die in iedere interieurstijl en kleurenpalet past? Dan is deze stofkleur zeker een goede optie.