It’s a match! Hoe stijl jij bank Björn?

Kleuren kiezen voor je interieur blijft lastig. Er is namelijk zó veel mogelijk! Daarom hebben wij een aantal matches voor jou gemaakt om je een handje te helpen. Bank Björn is een strakke, moderne hoekbank die op veel verschillende manieren te combineren is. Lees snel verder en kom er achter wat jouw perfecte match is!

Hot & Cold

Wie zegt dat warme én koele kleurtinten niet samengaan? Deze kleurencombinatie zorgt zowel voor een strak als een warm interieur. Klinkt dat niet top? Deze bank Björn is in stof J6135 afgebeeld.

Ga voor contrast

Ook deze donkere uitvoering van bank Björn in stof J6132 is goet te combineren met wat zachtere pasteltinten voor een mooi contrast. Kies bijvoorbeeld voor een lichtere houtkleur om het nog net dat beetje lichter te maken! Doordat de poten van bank Björn zwart zijn is het een goed idee om dit in de accessoires terug te laten komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plantenstandaard met zwarte poten? Zo zorg je dat de strakke en moderne look van bank Björn ook terug komt in de rest van het interieur.

Creëer jouw urban jungle

Ben jij op zoek naar een lichtpuntje in jouw interieur? Ga dan voor de lichte variant van bank Björn in stof J6134. Creëer een Urban Jungle met okergeel als eye-catcher! Door te kiezen voor een donker kleurtje op de muur komt bank Björn extra goed naar voren (en de kleur geel zorgt daar natuurlijk ook al voor). Door extra veel groen toe te voegen, om die Urban Jungle helemaal af te maken, zorg je dat bank Björn geweldig staat.

Ga voor pit!

Zijn pasteltinten niet helemaal jouw cup of tea en ga je voor een interieur met veel pit? In dit kleurenpalet is bank Björn het rustpunt met de grijstint in stof J6133 en kun je helemaal losgaan met kleuren in accessoires.