De mooiste accessoires voor jouw bank!

Planten zijn eigenlijk niet meer weg te denken in het interieur. Het maakt niet alleen je interieur een stuk vrolijker, het heeft ook gezondheidsvoordelen. Zo zorgen planten voor onder andere zuurstof in jouw ruimte. Ben jij nog op zoek naar een accessoire die je kan combineren met jouw bank? In deze blog laten wij van JaxxChoice en make it greener je zien welke planten goed passen bij onze banken en waar je deze planten kunt kopen. Zo weet je direct hoe je jouw interieur helemaal compleet én groen kan maken!

Welke plant moet ik kiezen?

Make it greener zorgt er voor dat jouw interieur gemakkelijk én duurzaam groen wordt met de mooiste planten, potten en droogbloemen. Met unieke items, met ieder een eigen karakter en verhaal weet jij wat voor planten jij in huis haalt. Want een mooie plant moet ook mooi blijven en daar is de juiste verzorging voor nodig.

Perfecte combinaties

Om te laten zien welke planten bij elkaar passen heeft make it greener gebruik gemaakt van onze showroom. Niet alleen passen de planten bij de materialen van de bank maar ook vormen ze samen een mooie combinatie. Weet jij niet precies welke planten bij elkaar passen? Dan geeft make it greener je graag advies. Zo zie je op de website per plant de combinaties die je kan maken. Wil jij graag weten welke planten er bij jouw JaxxChoice bank passen? Neem dan contact op met ons of vraag interieuradvies bij make it greener.

Jouw plant én bank zo lang mogelijk mooi.

Een plant kopen is één ding. Een plant onderhoud is heel iets anders. Bij make it greener staat duurzaamheid voorop. Niet alleen in hun groene bedrijfsvoering maar ook in het zo lang mogelijk mooi houden van de planten. Net zoals bij JaxxChoice geeft make it greener graag informatie over onderhoud. Niet alleen de standplaats van de plant maar ook de hoeveelheid water, de giftigheid voor huisdieren en het geven van extra voeding komen aan bod. Deze Calathea, the living plant, die hierboven te zien is in combinatie met bank Beau is bijvoorbeeld extreem luchtzuiverend en niet giftig voor planten. En wat kleurt hij mooi bij het donkerblauwe microleder van bank Beau.

Fris de lente in

Nu we veel thuiszitten is het ook fijn om buiten naar binnen te halen. Fris jouw interieur daarom op met mooie lichten kleuren én planten en maak het vrolijk en licht. Bijvoorbeeld de Robin hoekbank in stof VI 6117. De Monstera, ook wel de gatenplant genoemd, is ook licht van kleur en makkelijk in onderhoud. Door de gaten in het blad heeft deze plant een unieke uitstraling.

Ben jij toe aan een nieuw interieur en wil jij graag naast een nieuwe bank ook nieuwe planten? Laat je dan inspireren door deze beelden en vraag gerust welke planten goed matchen bij welke materialen van de bank. Zo kan een grijze bank alle kleuren aan terwijl een gouden velvet stof al redelijk overheersend is. Neem gerust contact op met ons of met make it greener om de mooiste combinatie voor jouw interieur samen te stellen!