De oplossing voor multifunctionaliteit

Ben jij iemand die op zijn tijd graag het interieur helemaal anders wil? Dat kan natuurlijk met een snelle accessoire update. De bank is daarentegen een groot meubel die je niet in een korte periode vervangt. Hoe kan je dan toch een ander interieur maken waarbij de bank is meegenomen? Tegenwoordig zien we veel klanten die de hoekbank inruilen voor een bank met hocker. Je hebt dan zowel de voordelen van een bank als van een hoekbank. Een super modulaire optie dus! In deze blog praten wij je bij over de mogelijkheden van een hocker én welke banken deze mogelijkheid hebben. 

Vind je de hoekbank heel mooi, maar past deze niet (altijd) in je kamer of interieur? Bij JaxxChoice zijn er veel banken mogelijk in verschillende opstellingen die je kunt combineren met een hocker. Wil je een 3-zits met een hocker? Een 2-zits met een loveseat? Bij JaxxChoice is dat mogelijk! Hockers zijn weer steeds vaker te zien in het interieurbeeld. Zo kunnen deze gebruikt worden als verlengstuk van de bank of als tafel.

Een hocker heeft dezelfde hoogte als de zithoogte van de bank. Daarom is deze heel handig om als verlengstuk van de bank te gebruiken. Daarbij heb je geen vaste hoek zoals bij een hoekbank maar kun je kiezen voor zowel een hoek links als voor een hoek rechts.

Wil je de hocker als tafel gebruiken? Plaatst er dan een mooi dienblad op en heb een perfecte match met de bank! En mocht je beide opties eventjes beu zijn, dan gebruik je de hocker toch gewoon als extra zithoek naast de bank? Dat kan natuurlijk ook nog! Ideaal zo’n hocker. Bij veel van onze banken is het mogelijk om een hocker te kiezen. Deze zijn er vaak in twee varianten; een vierkante hocker en een rechthoekige hocker.

Bij banken RobinKateKaiOliveTexNiekRikki en Mikk is het mogelijk om een hocker te kiezen. Uiteraard kun je deze in dezelfde stof als de bank kiezen maar een andere stof is ook mogelijk.

Stel jouw bank mét hocker zelf samen en vraag een offerte op!

Ben jij benieuwd naar hoe een hocker er uit ziet? Kom dan langs in de showroom en bekijk bank Kate mét hocker bij Jansen Totaal Wonen.

Ben jij thuis een trotse bezitter van een JaxxChoice bank met hocker en wil je dit graag laten zien? Laat het ons weten en dan komt jouw foto in deze blog.