Een kijkje achter de schermen

Afgelopen week was het tijd voor onze nieuwe banken om op de foto te gaan. Wij vinden het leuk om te laten zien wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Daarom kan je in deze blog alvast wat beelden van de banken zien. Niet alle banken zijn nieuw, sommige modellen zijn teruggekomen in een nieuw jasje.

Organisatie is belangrijk

Om alles zo vlot mogelijk te laten lopen is er van te voren al gekeken naar de styling van de banken. Zo kon aanwezigen één voor één de ruimte in om alles klaar te maken voor de foto’s. Teamwork is daarbij hard nodig. Door goed te communiceren zijn de banken perfect op de foto gegaan. Het resultaat zie je snel op onze website! De foto’s zijn gemaakt door Kiekjesfabriek, de styling is verzorgd door Len Interieur én de planten zijn van Make it Greener!

Nieuwe banken

Wellicht heb je een paar van onze nieuwe modellen al gezien. Zo mocht bank Boyd opnieuw op de foto! Naast Boyd zijn bank Kess, Sted en Jaydi nieuwkomers binnen de collectie van JaxxChoice. Sted is een moderne bank in een prachtige opvallende roestkleur. Een heel ander type bank is bank Kess. Een heerlijke loungebank met een zit die helemaal tot de grond komt. Houd je van details? Dan is bank Jaydi een goed model voor jou. De zijkanten zijn namelijk voorzien van een stikselpatroon! Vier type banken met een eigen stijl. Bank Boyd is bij Jansen Totaal Wonen en bij Loods 5 in Sliedrecht te zien. Bank Sted, Kess en Jaydi zijn bij Jansen Totaal Wonen te bewonderen. Heb jij jouw afspraak al gemaakt?

Een nieuw jasje

Bestaande modellen zijn ook terug in een nieuw jasje. Banken Robin, Rikki, Kai én Frenkie mochten weer op de foto. De stoffen zijn duidelijk aanwezig en daardoor vallen de banken goed op. Ook bank Lise is weer terug! De groene grof geweven stof van bank Lise laat haar zeker opvallen in de woonkamer. Naast de banken zijn ook fauteuils Liv en Sid even op de foto geweest.