Eerste hulp bij vlekken in je bank

HELP, IK HEB EEN VLEK IN MIJN BANK!

Eet, woon en slaap jij het liefst op de bank? Dat snappen wij maar al te goed. Uiteraard is het dan mogelijk dat er wel eens een ongelukje gebeurd op de bank. Je morst een druppel wijn of je laat per ongeluk je chips op de bank vallen. Om er zeker van te zijn dat deze vlekken uit je bank gaan kun je een All in House service bij jouw nieuwe bank afsluiten. Je krijgt dan naast de reguliere garantie vijf jaar extra service en garantie. In deze blog leggen wij je uit hoe de All in House service werkt. Daarbij laten we met een handige video zien hoe je de beschermingsproducten op de bank aanbrengt.

GEEN VLEKKEN IN JOUW BANK MET DE ALL IN HOUSE SERVICE

Bij een All in House service ontvang je bij jouw bank een pakket om jouw bank te behandelen zodat deze beschermd is tegen vlekken. Zo ontvang je een spray die je over jouw bank kan sprayen. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt en wat deze bescherming voor jouw bank doet. Ook wordt er in uitgelegd wat je moet doen op het moment dat er een vlek op jouw bank komt. Per stofsoort is dit uiteraard verschillend. Na de eerste beschermingslaag en de vlekken verwijderaar kan het zo zijn dat je de vlek toch niet uit de bank krijgt. Met de All in House service kan je dan professionele hulp inschakelen.

ALL IN HOUSE SERVICE AFSLUITEN BIJ JOUW JAXXCHOICE BANK

Heb je vragen of wil je meer weten over de All in House service? Kom dan langs bij ÊÊn van onze verkooppunten en laat je informeren. Weet je zeker dat je graag een All in House Service wil afsluiten bij jouw nieuwe bank? Dan kun je deze eenvoudig toevoegen in je winkelmandje in onze webshop. Deze service is op basis van het aantal zitplekken van de bank berekend. Zo weet jij dat je altijd genoeg spraybussen thuis krijgt om de bank te behandelen. Vraag je een offerte aan voor een zelf samengestelde bank? Dan kun je ook voor de optie All in House Service kiezen. Bij de offerte wordt dan de prijs van deze service meegenomen.