Dian’s choice is elegante bank Rikki

Deze keer geven we jullie een kijkje in de woning van Dian. Dian woont samen met haar vriend in Pijnacker. Ze zijn eigenaren van een gezellige tussenwoning in een rustige wijk. Dians Choice ging uit naar: u-bank Rikki in blauwe velvet stof. Op Instagram staat Dian bekend als @adore_di_decorr. Hier deelt ze inspirerende kiekjes van haar interieur, waar ook Rikki regelmatig de show steelt.

Verliefd op bank Rikki

Loods 5 Sliedrecht was de eerste winkel waar Dian en haar vriend op zoek gingen naar nieuwe meubels voor hun koophuis. Rikki was de eerste bank waar ze tegenaan liepen en vanaf moment één dol op waren! Wat aansprak was de grote u-vorm, de rijke velvet stof, de zwart metalen pootjes en niet geheel onbelangrijk: het zitcomfort. De weken erna hebben ze nog verschillende woonwinkels bezocht, maar Rikki bleef in gedachte hangen. Dat zegt genoeg toch?!
Dian-op-u-bank-Rikki

Dian ging voor de hotel chique woonstijl

Een inrichting zonder kleur was voor Dian geen optie. Ze was er daarom al snel over uit dat donkerblauw, beige en zwart de hoofdkleuren gingen vormen in haar woonkamer. Een chique kleurencombinatie die met de juiste aankleding een warm geheel zou creëren. En dat is gelukt! Uiteraard mocht een touch of gold niet ontbreken.

"Om het iets spannender te maken hebben we ervoor gekozen om de muren in de woonkamer rondom donkerblauw te verven. Het doel: eenheid en rust creëren in combinatie met onze Rikki."

Elegante bank Rikki past met haar donkerblauwe velvet stof perfect in de chique uitstraling waar Dian en haar vriend zo gek op zijn. De bank maakt echt een statement in hun interieur.

Optimaal gebruik van de ruimte

Dian en haar vriend vonden het best spannend om een grote bank te bestellen, zonder nog daadwerkelijk in het huis te wonen. Past het wel écht? Maar wat zijn ze blij met het resultaat. U-bank Rikki vult de ruimte perfect! Ze hebben de bank zo samengesteld dat de longchair precies voor de tv staat en dat de rest van de bank in lijn met de muur is.

''Wat ik zo fijn vind is dat onze Rikki ‘open’ is opgesteld. Dit geeft een ruimtelijke gevoel in onze woonkamer.''

Elegante bank Rikki bij Dian

Dian en haar vriend kozen voor bank Rikki in u-vorm, in de zachte stof VII 7100. Wil jij je interieur ook compleet maken met elegante bank Rikki? Begin dan met samenstellen!