Kelly ’s choice is elementenbank Kess

Nieuw: onze ‘Your Choices’ rubriek! In deze rubriek laten we JaxxChoice zitmeubels bij klanten thuis zien. Van een voorraadmodel tot een compleet zelf samengestelde droombank. Laat je inspireren door onze klanten die je voorgingen. De allereerste Choice is die van Kelly en Fabian: elementenbank Kess. Kelly staat op Instagram bekend als @kellyscozyhome.

Even voorstellen

Kelly en Fabian zijn sinds december 2021 de trotse eigenaren van een fijne hoekwoning in Lelystad. Na drie maanden flink verbouwen, werd het huis omgetoverd tot Kelly en Fabians droomwoning. Fabian is een handige man en heeft nagenoeg alles zelf verbouwd. Kelly maakt de plannen, Fabian voert ze uit: een ideale samenwerking toch? Samen beleven ze veel plezier aan het opknappen van hun huis en ze blijven het komende jaar nog wel even bezig. Gelukkig hebben ze onze comfortabele Kess in hun woonkamer staan om tussendoor even lekker op uit te rusten.

JaxxChoice bij Loods 5

Naast onze JaxxChoice Store in Huissen zijn onze banken ook te bewonderen op alle Loods 5 locaties in Nederland. Zo was Kelly aan het woonshoppen bij Loods 5 in Amersfoort toen haar blik viel op onze Kess: een robuuste verschijning in een naturel jasje. Kelly en Fabian waren nog niet op bankenjacht geweest, maar deze ontdekking móest Kelly delen met het thuisfront. Dus werd Fabian gefacetimed. Hij was net zo enthousiast als Kelly en dus zijn ze later samen teruggegaan naar Loods 5 om alle mogelijkheden te bekijken. Vervolgens namen ze contact op met JaxxChoice in Huissen om een offerte op maat te laten maken.

"De verkoopadviseurs van JaxxChoice hebben telefonisch goed meegedacht met de formaten. We waren verliefd op de U-vorm, maar deze leek net niet te passen. Toen hebben we gekozen voor een grote L-vorm."

Waarom Kess?

Kess viel vanaf dag één in de smaak bij Kelly en Fabian. Ze zochten een royale bank die de ruimte in hun woonkamer mooi zou vullen, maar niet té aanwezig zou zijn. Daarnaast wilden ze de grote raampartijen in hun woning optimaal benutten. Daarom was het belangrijk dat de bank en de leuning niet te hoog zouden zijn. De laatste en misschien toch wel belangrijkste wens was uiteraard dat de nieuwe bank comfortabel moest zijn. Hun vorige bank zat niet lekker en daardoor waren zij hier extra kritisch op. Kess voldeed aan alle wensen van Kelly en Fabian!

''De stof en kleur van bank Kess maken de styling van mijn interieur gemakkelijk. Je kan eindeloos mixen en matchen. In onze woonkamer zijn neutrale kleuren gebruikt, zoals beige, bruin en zwart. Ik hou ervan!''

Maak jij je interieur ook compleet met bank Kess?

Kelly en Fabian hebben gekozen voor elementenbank Kess in L-opstelling, in de luxe stof Oasis Natural. Wil jij ook zo’n toffe Kess bank samenstellen? Ga aan de slag!

Na het lezen van deze blog snappen we natuurlijk dat je geïnspireerd bent geraakt en meer wil zien van onze banken bij klanten thuis. Dat kan! Hou onze Instagram & website in de gaten voor nóg meer geweldige choices! Meer Kess inspiratie vind je op Kelly’s Instagramaccount: @kellyscozyhome