Fauteuil Sid en Liv

Dat er veel banken in onze collectie zitten heb je waarschijnlijk al gezien. Nu hebben wij ook twee fauteuils toegevoegd aan onze collectie. Deze zijn al een tijdje te zien bij Jansen Totaal Wonen in Huissen. Sinds kort zijn deze ook te zien op onze website. We vertellen je graag wat meer over deze fauteuils! 

Fauteuil Sid en Liv staan naast elkaar in de showroom maar kunnen uiteraard ook goed los van elkaar staan. Heb jij bijvoorbeeld al een hoekbank maar wil je toch nog een extra zitplek in de woonkamer? Dan is een fauteuil een goede optie. Zowel fauteuil Sid als Liv zijn smalle fauteuils die ook in de iets kleinere woonruimtes prima kunnen staan. Daarbij zijn ze makkelijk te verplaatsten zodat je ze eenvoudig op een andere plek neer kan zetten. Heb je een plek in huis waarvan je niet precies weet wat je er neer moet zetten? Een knus hoekje met fauteuils is altijd een goede oplossing! Zo kun je jezelf een beetje terugtrekken en een heerlijk boek lezen terwijl de tv in de woonkamer aan staat.

Fauteuil Sid is een fauteuil de opvalt met zijn Chrono stof en draaipoot. Hij is makkelijk wendbaar en ideaal voor een plek in de woonkamer. Deze fauteuil heeft een zithoogte van 42,5 cm en een zitdiepte van 51 cm. De dichte armleuning geeft fauteuil Sid een moderne look mee. Deze fauteuil is ook in andere stoffen mogelijk zodat je er een eigen draai aan kan geven. Fauteuil Liv is een elegante fauteuil die zeker de show steelt met haar opvallende poten en Adore stof. Het gestikte patroon zorgt voor een extra detail bij fauteuil Liv. Met een zithoogte van 46 cm en een zitdiepte van 51 cm kun jij heerlijk zitten. Ook bij fauteuil Liv kun je een andere stof kiezen zodat hij perfect in jouw interieur past.

Wil jij de stoffen bekijken die mogelijk zijn op fauteuil Liv en Sid? Dan kun je bij Jansen Totaal Wonen alle stofstalen bekijken. Ook kun je gelijk komen proefzitten en jouw favoriet kiezen. Ga ja voor SidLiv of voor de combinatie?

Fauteuil Sid

Fauteuil Liv

JaxxChoice fauteuil Sid in stof Chrono Cinnamon
JaxxChoice fauteuil Liv in stof Adore Gold
JaxxChoice fauteuil Sid en Liv in chrono cinnamon detail