Hier niet aankomen

Bank Mikk is een heerlijke grote bank met genoeg plek voor iedereen. Over het zitcomfort hoef jij geen moment te twijfelen maar wat betreft het materiaal moet er toch een keuze gemaakt worden. Ga jij voor leder of voor stof? Mikk is een stoere jongen die een statement zet in ieder interieur. Doordat Mikk een bank met longchair is kan je het zo comfortabel maken als je zelf wilt. Met zijn fijne zitcomfort door het HR kwaliteitsschuim is het moeilijk om nog van deze bank af te gaan!

Bank Mikk in grijze stof, Stof J7106, ziet er sfeervol en gezellig uit. Bank Mikk in groene lederen stof, stof J9105, is meer voor een stoer en robuust interieur. Voor welke uitvoering van bank Mikk zou jij gaan?

Bank Mikk in stof leder

Bank Mikk staat uiteraard niet alleen in stof J7106 bij Jansen Totaal Wonen in de showroom maar ook in de lederen stof J9105. Het groene leer van bank Mikk komt heel mooi uit in combinatie met oranje tinten. Ondanks zijn stoere uiterlijk heeft bank Mikk hierdoor een warme en uitnodigende sfeer.

Kan je niet kiezen tussen bank Mikk in stof of  in leder? Dat snappen wij. Bank Mikk is natuurlijk erg mooi in beide stoffen. Vraag eenvoudig een proefstofje aan voor beide stoffen om te kijken welke stof het best in jouw interieur past!

myhomeofzodiac

'Dream big, work hard and make it happen.'

Bank Mikk staat in grijze uitvoering thuis bij @myhomeofzodiac. Ze heeft bank Mikk stijlvol aangekleed met zwarte accessoires. De grijze stof van bank Mikk is een mooie toevoeging aan het kleurenpalet en door zijn grote uitvoering zal hij zeker niet verdwijnen. In combinatie met de houten vloer en het vloerkleed is het één geheel en komt bank Mikk helemaal tot zijn recht.

Lees ook
0