Hoe onderhoud je een velvet bank?

Bank Mikk is een heerlijke grote bank met genoeg plek voor iedereen. Over het zitcomfort hoef jij geen moment te twijfelen maar wat betreft het materiaal moet er toch een keuze gemaakt worden. Ga jij voor leder of voor stof?

Bank Mikk in grijze stof, Stof …, ziet er sfeervol en gezellig uit. Bank Mikk in groene lederen stof, stof J9105, is meer voor een stoer en robuust interieur. Voor welke uitvoering van bank Mikk zou jij gaan? Bank Mikk in grijze stof, Stof …, ziet er sfeervol en gezellig uit. Bank Mikk in groene lederen stof, stof J9105, is meer voor een stoer en robuust interieur. Voor welke uitvoering van bank Mikk zou jij gaan?

Bank Mikk in grijze stof, Stof …, ziet er sfeervol en gezellig uit. Bank Mikk in groene lederen stof, stof J9105, is meer voor een stoer en robuust interieur. Voor welke uitvoering van bank Mikk zou jij gaan?

'Dream big, work hard
and make it happen.'

Bank Mikk staat in grijze uitvoering thuis bij @myhomeofzodiac. Ze heeft bank Mikk stijlvol aangekleed met zwarte accessoires. De grijze stof van bank Mikk is een mooie toevoeging aan het kleurenpalet en valt hij niet weg. In combinatie met de houten vloer is het ÊÊn geheel.

Lees ook
0