Hoe zit jij het liefst?

Een bank kiezen gaat niet alleen maar om de buitenkant. Natuurlijk moet de bank mooi zijn en passen bij jouw interieurstijl maar hij moet ook heerlijk zitten. Iedereen heeft een andere voorkeur. De een zit graag in een actieve houding op de bank en de ander ligt het liefst helemaal onderuit om optimaal te kunnen chillen. Welke banken passen bij welke zithouding en welke bank past dan perfect bij jou? In deze blog kom je daar achter!

De banken van JaxxChoice verschillen in zit. Zo is bank Beau een stevige tante en heeft zij een zeer actieve zit van polyether schuim op nosagveren. Daarmee wordt bedoeld dat wanneer je gaat zitten, je niet diep naar beneden zakt. Zit jij liever rechtop of wil je makkelijk kunnen opstaan? Dan is bank Beau zeker een bank die bij jou in de smaak valt met haar actieve zit.

JaxxChoice bank Beau 3-zitsbank detail poot

Net wat zachter

Bank Beau is de bank met de meest actieve zit. Na deze bank komen er een aantal met dezelfde vulling namelijk koudschuim met nosagveren. Echter zorgen stofkeuze en het vastzitten van de kussens voor verschil. Wil je graag een bank in (micro)leder? Dan zit deze minder zacht dan wanneer er stof wordt gekozen voor de uitvoering. Of de zitkussens los zitten of juist een vast onderdeel zijn van de bank maakt ook een verschil.

Heerlijk relaxen

Bank Kate en Lise hebben een zachtere zit dan de bovengenoemde banken. Deze banken hebben namelijk een zit van Foam type N-28. Wanneer je gaat zitten, zak je iets meer door. Houd jij van een bank waar je heerlijk in kan ploffen? Dan zijn bank Kate en Lise het proberen waard! Ben je benieuwd hoe deze banken, en de rest, zitten? Kom dan proefzitten in de showroom. Dan kun je ook gelijk het verschil proberen en kijken welke zitcomfort het best bij jouw wensen aansluit. Uiteraard vertellen de verkopers je graag meer over het zitcomfort en helpen zij jou met maken van de beste keuze. Kom jij langs?