JaxxChoice x LOODS 5


Wat zijn wij blij! En voor wie onze social media de afgelopen dagen niet in de gaten heeft gehouden benoemen wij het maar al te graag nog een keer. Sinds vorige week zijn onze banken ook te vinden bij Loods5 in Amersfoort! In deze blog laten wij zien hoe het er achter de schermen aan toe ging. Uiteraard was het spannend maar wat zijn wij trots op het resultaat. Heb je geen tijd om langs te gaan? Wellicht is dat na het zien van de onderstaande beelden in deze blog wel anders.

Woensdag 1 juli was het dan zo ver. Onze banken mochten naar Loods5! Op de woensdag zelf is de studio in orde gemaakt zodat de banken op de donderdag direct geplaatst konden worden. Donderdag vroeg in de ochtend zijn de banken naar Loods5 gebracht samen met de accessoires. Hoe dat er aan toeging? Nou, zo!


Houd onze social media in de gaten om de komende tijd kiekjes van zowel de showroom van Jansen Totaal Wonen als Loods5 te kunnen bewonderen. Uiteraard kun je deze ook als inspiratie gebruiken om jouw eigen bank samen te stellen!

Uiteraard hebben wij deze styling ook vastgelegd in een video. Bekijk hier de timelapse van deze dag. De banken die bij Loods5 staan zijn op dit moment bank Mikkfauteuil Katebank Björnbank Niek en bank Robin. Deze collectie bij Loods5 is uiteraard niet onze volledige collectie en zal soms wisselen. Uiteraard kun je alle modellen bekijken via de website of bij de showroom van Jansen Totaal Wonen langskomen.