Een kijkje achter de schermen

Gisteren was het dan zover, onze nieuwe banken mochten op de foto! Ondanks een drukke planning hebben alle banken een prachtige styling gekregen en staan ze schitterend op de foto. In deze blog laten wij alvast een paar kiekjes zien om jullie een indruk te geven van de shoot. De locatie was dit keer een gerenoveerde boerderij. Prachtig toch? Bekijk hieronder de foto’s!

Een goede tijdsplanning was van groot belang om zeven banken (!) op de foto te krijgen. Met styling van Len interieur werd iedere bank prachtig aangekleed met accessoires van Jansen Totaal Wonen. De Kiekjesfabriek heeft onze banken prachtig kunnen vastleggen.

Sommige banken zullen je bekend voorkomen. Zo zijn onder andere bank Kate, bank Mikk, bank Rikki en bank Tex in een andere uitvoering op de foto gezet! Daarnaast zijn nieuwe modellen zoals Kai, Olive, Owen gefotografeerd. Deze verschijnen dan binnenkort ook op onze website om te shoppen. Uiteraard zijn deze banken ook in meerdere opstellingen en uitvoeringen leverbaar. Met het elementenplan kun je dan bekijken welke opstelling het best bij jouw wensen past. Uiteraard zijn er nog veel meer foto’s gemaakt dus hieronder laten wij je een aantal kiekjes zien.