Klaar voor de herfst met onze herfstmodellen

Ondanks dat we nog hebben kunnen genieten van heerlijke zomerse dagen in September begint de herfst nu toch echt. De herfstkleuren zijn op dit moment veelgebruikte kleuren voor een bank. Om jou een goed beeld te geven van welke kleuren er passen bij een herfstachtig interieur stellen wij jou voor aan onze herfstmodellen. De herfstmodellen zijn; Kate, Scott, Beau en Tex!

Het kan zijn dat model Scott je nog niet bekend voorkomt. Dit is onze nieuwe bank en staat sinds kort in de showroom van Jansen Totaal Wonen. Bij herfstkleuren denk je uiteraard aan bruintinten en geeltinten zoals de kleuren van de blaadjes. Alle modellen in deze blog zijn in de herfstkleuren te zien bij onze verkooppunten. Ook onze banken hebben deze kleuren maar zien er uiteraard verschillend uit door de verschillende materialen.

Bank Kate te zien in een Chrono Cinnamon stof waarbij er een aantal verschillende kleuren draden gebruikt zijn om deze stof te maken. Bank Tex is te zien in microleder in de kleur IX 9104 en bank Beau is te zien in een adore stof. De stoffen die wij in deze blog laten zien zijn ook toepasbaar op andere modellen uit onze collectie. Kom langs in de showroom om te bekijken welke stof jij het meest mooi vindt voor jouw favoriete model van JaxxChoice.

Niet alleen zijn de banken natuurlijk in herfstachtige kleuren, ook de accessoires passen er goed bij. Gouden accessoires zijn nog steeds perfect om jouw herfstlook te maken. Ook oranje, groen en paars in warme tinten kun je goed gebruiken voor de styling. Deze prachtige accessoires die te zien zijn in deze blog koop je bij Jansen Totaal Wonen in Huissen, één van onze verkooppunten.

JaxxChoice bank Kate 3,5-zitsbank Chrono Cinnamon sfeer

Bank Kate en loveseat Kate

Bank Kate is te zien in Chrono Cinnamon en loveseat Kate is te zien in Juke Gold. De kleur Cinnamon zegt het eigenlijk al, een kaneelachtige kleur die ontstaat door een pallet aan kleuren in de tinten bruin, oranje en geel. Doordat het een grof geweven stof is valt de bank extra op. De loveseat in de stof Juke Gold is daarentegen een heel opvallende kleur en een echte eyecatcher in de ruimte met een hoog aaibaarheidsgehalte.

JaxxChoice hoekbank Tex hoek rechts stof IX 9104

Bank Tex

Hoekbank Tex is met zijn microleder in cognac kleur ook helemaal herfstproof. Naast dat microleder een makkelijk te onderhouden stof is, ziet het er ook elegant uit. Hoekbank Tex is te bewonderen in de showroom van Loods 5 in Amersfoort in deze kleur. Wil jij graag een bank die in iedere interieurstijl en kleurenpalet past? Dan is deze stofkleur zeker een goede optie.