Kom jij onze collectie bekijken?

Yes, je kan weer langskomen bij onze verkooppunten! Daar zijn wij hartstikke blij mee. Want soms wil je gewoon even zitten op een bank voordat je zeker weet of het ook écht jouw droombank is. Daarom hebben wij de verkooppunten weer tiptop in orde gemaakt. Vandaag lichten wij één verkooppunt speciaal uit; Sliedrecht!

Nieuw verkooppunt

Nu jullie weer langs mogen komen vinden wij het belangrijk dat dat op zoveel mogelijk plekken kan. Zo kun je ons vanaf nu ook bij Loods 5 in Sliedrecht vinden. Woon jij in de randstad? Dan is dit zeker een stukje dichterbij. Banken Boyd, Rikki, Niek, Mikk, Kai en Frenkie staan er prachtig bij in Sliedrecht. Uiteraard zijn ook de marmeren tafels te bekijken! Benieuwd naar alle verkooppunten? Bekijk ze hier. Bij de locaties van Loods 5 staat select aanbod van onze gehele collectie. Wil je de gehele collectie zien? Maak dan een afspraak bij Jansen Totaal Wonen.

Wil jij zien hoe wij onze verkooppunten weer helemaal klaar maken? Kijk dan onze video! Iedere week gaan wij langs bij onze verkooppunten om er voor te zorgen dat er niets ontbreekt tijdens het proefzitten op één van onze banken. Zo hoef jij alleen maar te kijken of jouw favoriete bank en jij een match zijn.