Hoe onderhoud je een bank van fijn geweven stof?

Heb jij gekozen voor een bank met een fijn geweven stof? Dan is het van belang dat je weet hoe je deze moet onderhouden om ervoor te zorgen dat jouw bank van grof geweven stof zo lang mogelijk mooi blijft. Wij geven jou in deze blog tips over het onderhouden van een bank met een stof die fijn geweven is. 

Een fijn geweven stof is een stof die bestaat uit heel fijne draden die strak geweven worden waardoor er geen ruimte tussen de draden meer is. Dit zorgt ervoor dat de stof een grote dichtheid heeft en er zeer fijn en strak uit ziet. Een fijn geweven stof kan uit één of meerdere materialen bestaan. Doordat je kunt kiezen uit een groot hoeveelheid stofkleuren is er altijd een mogelijkheid die past bij jouw wensen. Doordat een fijn geweven stof niet bestaat uit rechtopstaande haartjes is de kans op een zitspiegel zeer klein.

Pilling is mogelijk bij een fijn geweven stof maar dit is een eigenschap van de stof. Door gebruik van de bank is het mogelijk dat vezels van bijvoorbeeld een plaid gaan samenklitten met de fijn geweven stof. Klop regelmatig de kussens op om plooivorming te verminderen.

Mocht je toch graag je huisdier op de bank willen hebben, dan kun je het beste kiezen voor een fijn geweven stof. Doordat de draden zo dicht op elkaar zitten blijft er minder snel een nageltje vastzitten in de stof. Daardoor komen er minder snel halen en lusjes in de stof en blijft de stof langer mooi. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de nageltjes van huisdieren maar ook voor andere “scherpere” voorwerpen op kleding.

Eet jij graag op de bank? Dan is een fijn geweven stof een handige stof want door de grote dichtheid is het makkelijk om kruimels op te zuigen aangezien ze op de stof blijven liggen. Let wel op dat je dit voorzichtig weghaalt zodat de stof niet beschadigd.

Onze tips:
– Let op dat je kruimels, ondanks dat deze op de stof liggen, voorzichtig verwijderd
– Mocht je huisdieren op de bank willen, dan is een fijn geweven stof de beste keuze. 

Heb je liever professionele hulp? Dan kan je ook bij aankoop van jouw bank een All In House service afnemen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Een fijn geweven stof is de beste optie bij huisdieren

Bank Robin in stof J6117

Een heerlijke gezellige avond met al jouw vrienden én Robin. Zij staat namelijk altijd voor je klaar en nodigt jou uit voor gezelligheid. Je kunt uren genieten van elegante hoekbank Robin met haar zachte kleur. Robin heeft ten alle tijden een elegante uitstraling en dat straalt ze uit! Het is een mooie hoekbank, compact maar voelt desondanks groots aan. Ben jij op zoek naar een elegante, mooie en zachte hoekbank? Dan is Robin een goede keuze voor jou!