Online proefzitten

Geen zin om van je ‘oude’ bank af te komen als je naar een nieuwe op zoek gaat? Dat snappen wij en daarom zijn onze banken ook online te bestellen. Het enige nadeel kan zijn dat je niet weet hoe de bank precies zit. Maar over dit nadeel hoef jij je geen zorgen meer te maken als je kijkt bij onze banken. Waarom? Omdat wij speciaal voor jullie video’s hebben gemaakt waarop je ziet hoe de bank zit! Zo krijg jij een goed idee hoe het zitcomfort van de bank is. Ideaal toch? Kun je op je oude bank rustig wachten totdat de nieuwe geleverd wordt. Weet jij nog niet welke bank jouw favoriet is? Neem dan een kijkje bij onze collectie!

JaxxChoice Olive vi 6002 sfeer

Op de video’s zie je hoe groot de bank is, hoe diep de bank zit en hoe hoog de rugleuning is. Zo zie jij de bank niet alleen in 2D aanzicht op de foto maar krijg je ook een beeld van de bank vanuit verschillende perspectieven. Niet alleen is het handig om deze video’s te bekijken voor de informatie over de bank maar ook om de sfeer van de bank te proeven. Past de sfeer van de bank ook in jouw woonkamer?

Op ons Youtube kanaal zijn niet alleen video’s te vinden van alle banken om te bekijken hoe deze bank virtueel zit. Ook hebben wij video’s van onder andere de fotoshoot en de showroom op ons kanaal staan om je het echte ‘JaxxChoice’-gevoel te geven. Ben je heel enthousiast geworden van de video’s maar wil je toch graag zelf komen proefzitten? Dat kan natuurlijk! Kom langs bij een van onze verkooppunten en test de bank zelf. Uiteraard helpen de verkopers je graag met het maken van de juiste keuze.