Opening Loods5 Maastricht

Sinds afgelopen vrijdag zijn wij ook geopend in Loods5 Maastricht! Woon jij in Limburg? Dan hoef je vanaf nu geen lange ritten meer te maken om onze banken te komen bewonderen. We nemen je graag mee in het proces achter de schermen.

Een stukje rijden naar Maastricht

Het plan uitdenken en de voorbereidingen treffen vinden gelukkig plaats op eigen locatie. Na het inmeten van de ruimte is de vormgeving van de ruimte klaar om gemaakt te worden. Precies wat je van ons gewend bent vind je ook in Maastricht. Een mooie ruimte met sfeerbeelden zodat onze banken extra mooi gepresenteerd worden. Het brengen van de banken was uiteraard wel een ritje. Maastricht ligt namelijk niet om de hoek. Na het plaatsten van de doeken zijn de banken naar locatie gebracht. Hoe zo’n dag met opbouwen, klaarzetten en stylen er uit ziet? Dit filmpje laat jou dat zien.

De collectie te zien in Maastricht.

De banken die in Maastricht staan zijn bank Kai, Boyd, Mikk, Niek, Rikki en Frenkie. Ook fauteuil Kate is van de partij! Bank Boyd is nieuw in onze collectie en is dus vanaf nu ook te bewonderen in Maastricht. Deze banken zijn te zien in hun standaard uitvoering maar zij zijn uiteraard ook te koop in een andere opstelling en in een andere stof! Zo kan jij altijd jouw unieke bank samenstellen. Uiteraard zijn ook onze marmeren tafels te zien op deze locatie. Is jouw oog gevallen op één van deze tafels maar wil je liever een ander formaat of een ander kleur blad? Stel dan eenvoudig bij een verkoopmedewerker jouw eigen tafel samen. Iedere locatie van Loods 5 heeft een gedeelte van onze gehele collectie. Het kan dus zijn dat de bank waar jij op wil komen proefzitten niet te zien is in Loods5 Maastricht. Wil jij weten waar de bank wel te zien is? Bekijk dan op de productpagina van de bank onder ‘verkooppunten’ welke groen gemarkeerd zijn. De gehele collectie staat bij Jansen Totaal Wonen in Huissen. Daar weet je zeker dat je iedere bank kan bekijken.

Loods-5-Maastricht-Olive

Alle verkooppunten van JaxxChoice

Uiteraard hebben wij meerdere verkooppunten dan Loods5 Maastricht. Ben jij benieuwd waar onze banken nog meer te vinden zijn? Bekijk dan al onze verkooppunten. Uiteraard volgen al deze fysieke verkooppunten de maatregelen volgens het RIVM. Dat betekent dat er alleen bezoek op afspraak mogelijk is. Op de website van de verkooppunten kun jij een afspraak maken zodat je zeker weet dat je terecht kan. Laat wel even weten dat je voor een JaxxChoice komt zodat zij jou direct onze collectie kunnen laten zien. Wil je zeker weten dat je genoeg tijd hebt? Bekijk de banken dan eerst online om je alvast te oriënteren. Dit kan lekker thuis vanaf je oude bank.