Tessa’s choice is loungebank Kai

In onze ‘Your choices’ rubriek laten we JaxxChoice zitmeubels bij klanten thuis zien. Deze keer mochten we binnenkijken bij Tessa, waar wij sinds dit jaar mee samenwerken. Tessa en haar gezin wonen sinds 9 jaar in een prachtig rijtjeshuis in Oostzaan. Het gezin geniet dagelijks van hun gloednieuwe loungebank Kai. Hij past perfect in de romantisch chique woonstijl van Tessa. Laat je inspireren door haar interieur: @livingwith.tess.

Romantisch chique bij Tessa thuis

Als Tessa haar eigen woonstijl zou omschrijven, gaat ze voor romantisch chique. Deze stijl staat bekend om haar romantische invloeden, gemixt met de luxe uitstraling van een hotel. Denk hierbij aan natuurlijke tinten gecombineerd met gouden en zwarte accenten. Dit is precies wat je terugziet in het interieur van Tessa. Bank Kai in de VI 6127 stof past perfect bij het taupe/beige thema dat ze doorvoert in haar woning. Verder houdt Tessa van kaarsen en vazen met bloemen, wat de romantisch chique look helemaal afmaakt.

"Met bank Kai in zijn lichte kleur lijkt onze woning ineens veel groter!"

De ultieme gezinsbank

Tessa begon de zoektocht naar haar nieuwe bank bij Loods 5 Zaandam. Hier werd ze op slag verliefd op model Kai. Ze was op zoek naar een slanke bank met hoge pootjes. Dit maakte Kai de perfecte match!

Voordat ze haar definitieve keuze maakte, reisde ze samen met haar partner af naar Huissen om een bezoek te brengen aan onze officiële JaxxChoice Store. “Er werd goed meegedacht met de opstelling en stofkleur van de bank”, gaf Tessa aan. Zo was haar gezin echt toe aan een lounge-gedeelte waarop ze samen tv konden kijken. “Een soort van bed in de woonkamer gevoel, zo gezellig”. En toen Tessa de VI 6127 stof zag, hoefde ze niet meer verder te kijken.

''Ons bezoek aan de JaxxChoice Store in Huissen was écht de trip waard. Hier konden we alle modellen uit de collectie uitproberen en alle stofstalen in het groot bekijken.''

Stel jouw loungebank samen

Tessa’s gezin is super blij met beige bank Kai. Of zoals Tessa zegt: “Kai mag nog heel lang bij mij blijven wonen”. Wil jij ook zo’n toffe bank in jouw woonkamer? Begin dan direct met samenstellen. Jij bepaalt de opstelling, het materiaal en de kleur.

Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt door het interieur van Tessa? Neem dan eens een kijkje op haar Instagramaccount @livingwith.tess voor meer interieurcontent.