Tips om jouw bank zo mooi mogelijk te houden

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw bank, dat snappen wij. Hiervoor is niet alleen kwaliteit, maar ook onderhoud erg belangrijk. Wil jij weten hoe jij jouw bank zo lang mogelijk mooi houdt? Lees dan snel verder!

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je per ongeluk knoeit op je bank met een glas drinken in je hand of een bord eten op je schoot. Een bank wordt zo vaak gebruikt in huis, dat het belangrijk is dat het tegen een stootje kan. Zorg er daarom voor dat jij jouw bank goed beschermt met onze All In House service en met onze overige tips!

JaxxChoice Mikk hoekbank groen sfeer
JaxxChoice hoekbank Tex detail poot

All In House service

Met de All in House service heb jij 5 jaar extra garantie en service op jouw bank. Denk daarbij aan het repareren van losgeraakte stiknaden en het verwijderen van vlekken in leder of textiel. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw bank van te voren impregneert met textielspray. Wanneer je dan per ongeluk iets knoeit, zorgt de spray ervoor dat het niet in de bank trekt, maar erop blijft liggen zodat je het gemakkelijk kunt afnemen.

Onderhoudstips

1. Zorg ervoor dat je vlekken zo snel mogelijk verwijderd. Hierbij is het van belang dat je de vlek dept met en droge doek om te voorkomen dat de vlek zich verspreidt. Daarnaast kun je afhankelijk van het materiaal gebruik maken van een reinigingsmiddel, zoals een textile Care kit of een Leather cleaner.
2. Ben jij gevallen voor een lederen bank? Dan is het voor optimaal behoud van je bank belangrijk dat je rekening houdt met zonlicht en de warmte van je verwarming. Hierdoor kan jouw bank namelijk verkleuren. Zet jouw bank dus niet bij een raam of verwarming.
3. Kies jij voor een stoffen bank? Dan bestaat er een kans dat de bank gaat pillen op den duur. Huisdieren kunnen de kans op pilling vergroten en ook luchtvochtigheid van jouw woonkamer speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast zorgen kussens en dekentjes op de bank ook vaak voor pilling. Let er dus op om zo min mogelijk kussens en dergelijke op jouw bank te leggen.
4. Tot slot is het belangrijk om de kussens van jouw bank regelmatig te verwisselen. Zo zorg je ervoor dat de vullingen niet gaan inzakken.

All in house service Jaxxchoice

All In House service bij online aankoop

Wil jij jouw JaxxChoice bank online bestellen en graag een All In House afsluiten? Wanneer je de bank besteld, wordt je naderhand gebeld om alles door te spreken. Uiteraard wordt er dan ook gevraagd of je graag een All In House service wil afsluiten. Deze service wordt uitvoerig met je doorgesproken zodat je precies weet wat er allemaal bij de service past. Wil jij nu al graag weten wat er allemaal onder de All In House service valt? Klik dan op de button hieronder.