Ultiem relaxen op bank Frenkie

Houd jij enorm van relaxen en doe je dat het liefst op jouw eigen manier? Dan ben jij misschien wel op zoek naar bank met verstelbare relaxfuncties. Vaak zijn dat banken met een diepe onderkant om de gehele installatie van de relaxfunctie mooi weg te kunnen werken. Niet iedereen vind dit natuurlijk mooi. Hoe minder groot de ruimte is tussen de grond en de bank hoe groter de bank er uit ziet. Zeker als je een wat kleinere woonkamer hebt wil je liever dat jouw bank smal en elegant oogt. Gelukkig hebben wij daar een mooie oplossing op! 

Onze hoekbank Frenkie is die elegante bank mét relaxfunctie en hoofdsteun waar jij naar op zoek bent als je van ultiem relaxen houdt. Deze bank staat namelijk hoog op zijn poten. Bij de elektrische relaxfunctie heb je in de armleuning twee knopjes zitten waarmee jij de voetensteun kan bedienen. Deze zijn weggewerkt in het zitvlak zodat je deze knopjes niet ziet. De elektrische relaxfunctie is op iedere stand stil te zetten zodat jij jouw ideale stand kan kiezen. En niet alleen kun je een elektrische voetensteun als optie kiezen bij bank Frenkie. Ook zit er een verstelbare hoofdsteun bij de mogelijkheden. Deze is afneembaar zodat je altijd kunt kiezen om deze er wel of niet op te zetten. Ook is de hoofdsteun in hoogte verstelbaar.

Niet alleen bank Frenkie maar ook bank Aimy heeft de mogelijkheid tot extra relaxfuncties. Ook deze bank heeft een slank uiterlijk en de mogelijkheid tot een hoofdsteun én een elektrische voetensteun. Op onze website zijn deze banken naast de standaard modellen ook zelf samen te stellen. Zo kun je wellicht gaan voor een 3-zitsbank van Frenkie met een elektrische functie of voor een grote hoekbank Aimy. De elektrische functie is als 1,5-zits verkrijgbaar. Door de vele opties heb je daarom geen beperkingen als je bank Aimy of bank Frenkie in een bepaalde opstelling wil hebben. Handig toch?

Op dit moment staat bank Frenkie in de showroom van Jansen Totaal Wonen in een cognac uitvoering én in een chrono stof uitvoering. In de cognac uitvoering is bank Frenkie een stoere bank met een robuuste uitstraling. In de chrono stof is het meer een retro bank met een moderne touch. Ben je benieuwd naar deze bank? Dan is het handig om langs te komen en de bank in beide uitvoeringen te bekijken. Bank Aimy is onderweg naar de showroom en dus nog niet te zien maar uiteraard is deze wel te bestellen op onze website. Wil je wel alvast weten hoe de stof van bank Aimy er uit ziet? Bestel dan een proefstofje!

Bekijk hier de elektrische functie van bank Frenkie