Stel jouw unieke bank samen


Iedereen heeft een andere woonkamer met een ander formaat en een andere oppervlakte. Daarom is het belangrijk dat de bank die jij op het oog hebt past in de ruimte. Met ons elementenplan kun jij precies bekijken hoe groot ieder element is. Zo kan jij een unieke bank samenstellen die zeker past in jouw interieur! In deze blog laten wij je zien hoe het elementenplan werkt. 

Stel; je hebt al een aantal keer bank Rikki gezien op de Instagram pagina van JaxxChoice en je bent helemaal weg van de stijl van bank Rikki. Een velvet stof is precies wat je zoekt, alleen is jouw woonkamer niet groot genoeg voor een U-vormige hoekbank. Gelukkig is daar het elementen plan die laat zien welke elementen er zijn. Zo kan jij kijken welke uitvoering van bank Rikki wel in jouw woonkamer past! Naast de verschillende elementen is ook het formaat van de elementen te zien, zodat jij zeker weet of de hoekbank zoals jij deze graag wil ook past.


Een hoekbank is in meerdere formaten en uitvoeringen mogelijk bij bank Rikki. Zo kun je ten eerste verschillende breedtes kiezen door te gaan voor een 3-zitsbank, 2,5-zitsbank of een 2-zitsbank. Ook kun je kiezen voor een ottomane of een longchair. Deze verschillen ook in breedte en lengte. Ben je op zoek naar een kleine hoekbank? Dan is een hoekbank in combinatie van een 2-zitsbank met een kleine longchair de kleinste optie. Uiteraard kun je deze naar eigen keus groter maken door een grotere longchair te kiezen. Door te kijken welke opstelling je graag wil kun je de elementen bij elkaar pakken uit het elementenplan. Daarna hoef je alleen nog maar te kijken hoe groot deze bank in totaal zal zijn en dan weet je gelijk of deze bank ook in jouw interieur past!

Ben jij van plan om langs te komen in de showroom? Dan kun je bij de bank waar jij interesse in hebt een elementenplan meenemen. Heb jij jouw bank via Instagram, Pinterest, Youtube of Facebook gezien en heb je nog geen tijd om langs te komen? Je kunt het elementenplan ook eenvoudig downloaden door naar de productpagina van de bank te gaan. Ga naar uitvoering (onder de afbeelding van de bank) en download het elementenplan. Heb je nog vragen of wil je graag hulp bij het uitzoeken van jouw favoriete bank? Kom dan langs in de showroom of stel jouw vraag via de mail of de chat.

Benieuwd naar het gehele elementenplan? 

Deze vind je hiernaast. Klik op het elementenplan om deze te vergroten. Ben je ook wel nieuwsgierig geworden naar alle banken en wil je weten of jouw favoriet ook in de juiste maat is? Bekijk dan onze collectie!

JaxxChoice elementenplan Rikki