Loading...

Matz: stel zelf samen

No matter how you feel. Dress up. Show up.

  • Hidden
  • Vraag een proefstofje aan
  • All in House service

Wil jij bank Matz graag in een andere uitvoering of kleur dan de standaard opstelling? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor jouw samengestelde Matz. Stel Matz samen door de elementen en de stof te selecteren. Daarbij kun je ook nog kiezen of je voor een All in House service gaat.

Bank Matz is een nonchalante jongen en past met zijn ronde vormen in ieder interieur. Zeker voor iemand die moeilijk kan kiezen is Matz de perfecte keuze. Bank Matz heeft een zithoogte van 46 cm en een zitdiepte van 61 cm. Als je eenmaal op Matz zit kom je er namelijk niet graag meer vanaf omdat hij zo lekker zit. Dit komt doordat de kussens van HR kwaliteitsschuim zijn.

Wil jij eerst even voorproeven bij jou thuis? Vraag dan een proefstofje aan om te kijken wat ze met je doet. Bank Matz is, naast de geselecteerde stofjes op de website, ook nog mogelijk in meerdere soorten stoffen. Bekijk de elementen om alle mogelijkheden te zien. Bank Matz is alleen web only artikel en dus alleen online te zien.

Bij het hoekelement van bank Matz worden cilinder-vormige steunpotenen geleverd. Dit zijn niet de designpoten zoals getoond bij de bank.

Let op: de kleur van de stof kan afwijken van de kleur van de bank op de afbeelding. Vraag een stofje aan om de kleur goed te kunnen bekijken.

Vraag een stofje aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk jouw favoriete bank in het echt! JaxxChoice heeft 4 verkooppunten door heel Nederland.

Bekijk jouw favoriete bank in het echt! JaxxChoice heeft meerdere verkooppunten door heel Nederland.

Bank Matz: stel zelf samen is te bekijken op de locaties met een

JaxxChoice Store – Karstraat 95 – 6851 DG Huissen (kaart)
Loods 5 Amersfoort – Euroweg 1 – 3825 HA Amersfoort (kaart)
Loods 5 Duiven – Cartograaf 14 – 6921 EZ Duiven (kaart)
Loods 5 Sliedrecht – Leeghwaterstraat 69 – 3364 AE Sliedrecht (kaart)
Loods 5 Maastricht – Sphinxcour 5 – 6211 XZ Maastricht (kaart)

Wissen
Vraag een stofje aan
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle elementen:

Wat is martindale?

Om te kijken hoe slijtvast de stof is wordt een Martindale test uitgevoerd. Hoe hoger het cijfer is, hoe hoger de slijtvastheid van de stof is. Een Martindale van 20.000 slijt dus minder snel dan een Martindale van 10.000. De hoeveelheid Martindale staat voor het aantal uren dat je er op zou zitten.

Bij JaxxChoice werken wij met stoffen waarvan de Martindale bekend is. Zo kunnen wij jou aangeven hoe lang de stof mee gaat en hoe lang je kunt genieten van je meubel.