Loading...

Sted: stel zelf samen

If you sta positive in a negative situation, you win.

  • Hidden
  • Vraag een proefstofje aan
  • All in House service

Wil jij bank Sted graag in een andere uitvoering of kleur dan de standaard opstelling? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor jouw samengestelde Sted. Stel Sted samen door de elementen en de stof te selecteren. Daarbij kun je ook nog kiezen of je voor een All in House service gaat.

Bank Sted is een echte eyecatcher met zijn opvallende en warme kleur. Het materiaal van de stof en zijn metalen poten geven bank Sted een moderne look. De zitvulling van bank Sted is van HR-schuim met een zachte toplaag en afgedekt met Davron en zorgt voor uren zitplezier. Bank Sted heeft genoeg plek om op alle mogelijke manieren te relaxen en heeft een zithoogte van 45 cm en een zitdiepte van 57 cm.

Wil jij eerst even voorproeven bij jou thuis? Vraag dan een proefstofje aan om te kijken wat ze met je doet. Bank Sted is, naast de geselecteerde stofjes op de website, ook nog mogelijk in meerdere soorten stoffen. Bekijk de elementen om alle mogelijkheden te zien.

Let op: de kleur van de stof kan afwijken van de kleur van de bank op de afbeelding. Vraag een stofje aan om de kleur goed te kunnen bekijken.

Vraag een stofje aan

  • Hidden
  • Door het verzenden van dit formulier geef ik JaxxChoice toestemming om contact met mij op te nemen n.a.v. de toegezonden proefstofjes.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk jouw favoriete bank in het echt! JaxxChoice heeft 4 verkooppunten door heel Nederland.

Bekijk jouw favoriete bank in het echt! JaxxChoice heeft meerdere verkooppunten door heel Nederland.

Bank Sted: stel zelf samen is te bekijken op de locaties met een

JaxxChoice Store – Karstraat 95 – 6851 DG Huissen (kaart)
Loods 5 Amersfoort – Euroweg 1 – 3825 HA Amersfoort (kaart)
Loods 5 Duiven – Cartograaf 14 – 6921 EZ Duiven (kaart)
Loods 5 Sliedrecht – Leeghwaterstraat 69 – 3364 AE Sliedrecht (kaart)
Loods 5 Maastricht – Sphinxcour 5 – 6211 XZ Maastricht (kaart)
Loods 5 Zaandam – Pieter Ghijsenlaan 14b – 1506 PV Zaandam (kaart)
Woonboulevard Oldenzaal – Kleibultweg 48 – 7575 BV Oldenzaal (kaart)

Wissen
Vraag een stofje aan
  • Hidden
  • Door het verzenden van dit formulier geef ik JaxxChoice toestemming om contact met mij op te nemen n.a.v. de toegezonden proefstofjes.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle elementen:

Wat is martindale?

Om te kijken hoe slijtvast de stof is wordt een Martindale test uitgevoerd. Hoe hoger het cijfer is, hoe hoger de slijtvastheid van de stof is. Een Martindale van 20.000 slijt dus minder snel dan een Martindale van 10.000. De hoeveelheid Martindale staat voor het aantal uren dat je er op zou zitten.

Bij JaxxChoice werken wij met stoffen waarvan de Martindale bekend is. Zo kunnen wij jou aangeven hoe lang de stof mee gaat en hoe lang je kunt genieten van je meubel.