JaxxChoice, maakt kiezen bijzonder leuk!

Kiezen kan soms moeilijk zijn. Vooral als het gaat om relatief grote uitgaven. Een eindeloosheid aan mogelijkheden maakt het vaak nóg moeilijker. Want hoe kies je nu eigenlijk de perfecte bank? Welke bank past het beste in jouw interieur? En nog belangrijker: welke bank past bij jouw persoonlijkheid?

JaxxChoice is al sinds 2017 het merk waarbij het kiezen van een bank bijzonder leuk is. Een bank met uitstraling in je woonkamer is wat je wilt. Over de kwaliteit en prijs hoef jij je niet druk te maken. Deze zijn bij de banken van JaxxChoice gegarandeerd goed. Je hoeft alleen nog maar drie keuzes te maken; het model, de vorm én de stof!

Zo stel je stap voor stap jouw ideale bank samen:

Stap 1

Selecteer jouw favoriete model

Stap 2

Kies jouw perfecte formaat

Stap 3

Kies jouw ideale
stof

DAAR HELPT JAXXCHOICE BIJ

Na al meer dan 2500 verkochte banken, weten wij wat jij belangrijk vindt bij het kopen van een bank. Zo moet de rugleuningen hoog genoeg zijn om heerlijk lang te kunnen zitten en moet het zitcomfort optimaal zijn. Je wil de ideale zitdiepte passend bij jouw lengte, net zoals de zithoogte. Daarbij helpen wij jou graag, zowel online als in de winkel. Wij hebben de beste keuzes gemaakt zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen wat je mooi vindt. Dat maakt het kiezen bij JaxxChoice bijzonder leuk.

Al meer dan

0 +
Banken verkocht

Het team van JaxxChoice

Om ervoor te zorgen dat het kiezen van een JaxxChoice bank leuk én betaalbaar blijft staat er iedere dag een team vol enthousiasme klaar. Maak kennis met het team!

Choices vanaf 2017:
Een jong merk met een interessant verhaal!

Het valt Maurits op dat er vaak vragen bij klanten opkomen tijdens het zoeken naar een bank die gaan over de kwaliteit en de prijs. Vragen zoals “Wat is nou eigenlijk een goede prijs-kwaliteit verhouding?” worden regelmatig gesteld. Maurits vindt echter dat dit vragen zijn waar enkel aanbieder zich mee bezig moeten houden: het moet namelijk altijd gegarandeerd goed zijn!

Het kiezen van een bank moet veel gemakkelijker kunnen. Een klant moet écht het gevoel hebben dat zij alleen maar naar het uiterlijk en de uitstraling van een bank hoeft te kijken. Een bank is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en om je thuis te voelen moet je heerlijk kunnen zitten of relaxen. Alleen zo kom je ook echt tot rust. De prijs en kwaliteitsverhouding staat hier los van en moet altijd goed zijn. 

Zo is het merk JaxxChoice ontstaan. Elke Jaxx-bank krijgt een dubbele check zodat de prijs én kwaliteit van de banken goed zijn. Alleen het uiterlijk is nog aan jou!

Maurits founder

De vakman op het gebied van interieur en de persoon achter de uitbreiding van de collectie van Jaxxchoice

Maurits

De operationele alleskunner die zorgt dat het bij JaxxChoice op rolletjes loopt.

Sanne

Onze creatieveling die de content van JaxxChoice verzorgt.

Merel

De digitale duizendpoot die zorgt dat de website altijd up to date is.

Diederik

De verkoopspecialist die het kopen van een bank leuk en bijzonder maakt.

Tessa

Onze klantgerichte kenner op het gebied van logistiek en service.

Laura

Onze online expert die weet hoe wij online goed zichtbaar kunnen zijn.

Robin

Heb je een vraag?

Wil je advies of heb je een andere vraag? Door te blijven luisteren naar onze klanten en de vragen die zij stellen ontdekken wij wat er nog spannend is aan het kiezen van een bank. Stel jouw vragen via de chat, e-mail, onze social media kanalen of in de winkel. Zo help jij mee om het kiezen van een bank bijzonder leuk te maken.