JaxxChoice, maakt kiezen bijzonder leuk!

Kiezen kan soms moeilijk zijn. Vooral als het gaat om relatief grote uitgaven. Een eindeloosheid aan mogelijkheden maakt het vaak nóg moeilijker. Want hoe kies je nu eigenlijk de perfecte bank? Welke bank past het beste in jouw interieur? En nog belangrijker: welke bank past bij jouw persoonlijkheid?

JaxxChoice is al sinds 2017 het merk waarbij het kiezen van een bank bijzonder leuk is. Een bank met uitstraling in je woonkamer is wat je wilt. Over de kwaliteit en prijs hoef jij je niet druk te maken. Deze zijn bij de banken van JaxxChoice gegarandeerd goed. Je hoeft alleen nog maar drie keuzes te maken; het model, de vorm én de stof!

Zo stel je stap voor stap jouw ideale bank samen

STAP 1

Selecteer jouw favoriete model.

STAP 2

Kies jouw perfecte formaat

STAP 3

Kies jouw ideale stof.

Daar helpt JaxxChoice bij

Na al meer dan 1000 verkochte banken, weten wij wat jij belangrijk vindt bij het kopen van een bank. Zo moet de rugleuningen hoog genoeg zijn om heerlijk lang te kunnen zitten en moet het zitcomfort optimaal zijn. Je wil de ideale zitdiepte passend bij jouw lengte, net zoals de zithoogte. Daarbij helpen wij jou graag, zowel online als in de winkel. Wij hebben de beste keuzes gemaakt zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen wat je mooi vindt. Dat maakt het kiezen bij JaxxChoice bijzonder leuk.

Heb je een vraag?

Wil je advies of heb je een andere vraag? Door te blijven luisteren naar onze klanten en de vragen die zij stellen ontdekken wij wat er nog spannend is aan het kiezen van een bank. Stel jouw vragen via de chat, e-mail, onze social media kanalen of in de winkel. Zo help jij mee om het kiezen van een bank bijzonder leuk te maken.

Choices eigenschappen van Maurits bij bank Pete

Vind je meerdere JaxxChoice banken mooi?

Dat kan natuurlijk! Maar geen paniek. De banken hebben allemaal verschillende eigenschappen waarop ze zijn geselecteerd. Ze geven jou de mogelijkheid om een keuze te maken. Wij zorgen er voor dat jij jouw perfecte bank samenstelt. Wat geeft voor jou de doorslag?

choicekaarten typeplannen jaxxchoice

Voor welke uitstraling val jij?

De uitstraling van je bank is van belang om het geheel van de woonkamer compleet te laten voelen. Een stoere bank, een robuuste bank of een leren bank kunnen allemaal het verschil maken in jouw persoonlijke leefomgeving. JaxxChoice maakt kiezen écht bijzonder leuk! In maximaal vier stappen vind je jouw perfecte model en ontdek je de prijs van jouw droombank. De uitstraling bepaal jij hierdoor ook helemaal zelf. Leuker een bank samenstellen kan bijna niet!

Choices vanaf 2017

Een jong merk met een interessant verhaal!

Het valt Maurits op dat er vaak vragen bij klanten opkomen tijdens het zoeken naar een bank die gaan over de kwaliteit en de prijs. Vragen zoals “Wat is nou eigenlijk een goede prijs-kwaliteit verhouding?” en “Wanneer besteed ik mijn geld zeker goed?” worden regelmatig gesteld. Maurits vindt echter dat dit vragen zijn waar enkel aanbieder zich mee bezig moeten houden: het moet namelijk altijd gegarandeerd goed zijn!

Het kiezen van een bank moet veel gemakkelijker kunnen. Een klant moet écht het gevoel hebben dat zij alleen maar naar het uiterlijk en de uitstraling van een bank hoeft te kijken. Een bank is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en om je thuis te voelen moet je heerlijk kunnen zitten of relaxen. Alleen zo kom je ook echt tot rust. De prijs en kwaliteitsverhouding staat hier los van en moet altijd goed zijn. Doordat Maurits zich hier op focust weet hij dat hij woondromen van velen kan realiseren.

Zo is het merk JaxxChoice ontstaan. Elke Jaxx-bank krijgt een dubbele check zodat de prijs én kwaliteit van de banken goed zijn. Alleen het uiterlijk is nog aan jou!

Het team achter JaxxChoice

Om de banken van JaxxChoice leuk en betaalbaar te maken mogelijk te maken zijn verschillende spelers nodig. Maak kennis met het team!

Maurits
Founder

Sanne
Founder

Merel
Founder

Diederik
Founder

Tessa
Founder

Paulien
Founder

Een jong merk met een interessant verhaal!

Het valt Maurits en Marc op dat er vaak vragen bij klanten opkomen tijdens het zoeken naar een bank die gaan over de kwaliteit en de prijs. Vragen zoals “Wat is nou eigenlijk een goede prijs-kwaliteit verhouding?” en “Wanneer besteed ik mijn geld zeker goed?” worden regelmatig gesteld. Maurits en Marc vinden echter dat dit vragen zijn waar enkel aanbieder zich mee bezig moeten houden: het moet namelijk altijd gegarandeerd goed zijn!

Deze twee mannen geloven dat het kiezen van een bank veel gemakkelijker kan. Een klant moet écht het gevoel hebben dat zij alleen maar naar het uiterlijk en de uitstraling van een bank hoeft te kijken. Een bank is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en om je thuis te voelen moet je heerlijk kunnen zitten of relaxen. Alleen zo kom je ook echt tot rust. De prijs en kwaliteitsverhouding staat hier los van en moet altijd goed zijn. Doordat Maurits en Marc zich hier op focussen weten zij dat ze woondromen van velen kunnen realiseren.

Zo is het merk JaxxChoice ontstaan. Elke Jaxx-bank krijgt een dubbele check van de mannen waardoor ze durven te garanderen dat de prijs én kwaliteit van de banken goed zijn. Alleen het uiterlijk is nog aan jou! Voor welke JaxxChoice bank ga jij?

Brief jaxxchoice concept
0