Eerder gekozen

Suus & Jan’s Choice

Bank Robin is gekozen door Suus en Jan! Door de leuke prijs en de goede service past Robin bij de wensen van Suus en Jan. Veel plezier met Robin!

Sanne’s Choice

Ik was op zoek naar een bank met iets extra’s. Toen ik bank Vic zag wist ik het gelijk, hij was precies wat ik zocht. Hij past ook echt perfect in mijn interieur. Door zijn poten ziet hij er luchtig uit. En kan ik er gemakkelijk bij mocht er iets onder vallen! En doordat deze […]

Loes & Paul’s choice

Bank Robin is gekozen door Loes en Paul! Door haar stevige zit en ruime hoeveelheid aan stofkeuze past Robin perfect bij de wensen van Loes en Paul. Veel plezier met bank Robin!

Guus & Cynthia’s Choice

Bank Robin is gekozen door Guus en Cynthia! Door haar looks en het zitcomfort past Robin bij de wensen van Guus en Cynthia. Veel plezier met Robin!

Tessa’s Choice

Deze bank gaat mijn interieur zoveel beter maken! Ondanks dat hij grijs is vind ik hem geweldig interessant. Dat komt door die zwarte bies. Ik ben verliefd! Ik ga hem aan iedereen laten zien. Mogen ze hem allemaal komen testen. Zeker weten dat iedereen dan ook een bank van Jaxxchoice gaat kopen!

Rodney & Meike’s Choice

Bank Björn is gekozen door Rodney & Meike! De stof en in het oog springende bies zorgen voor een moderne uitstraling. Veel plezier met Björn!

Marij’s Choice

Ik verander regelmatig mijn interieur. Mijn bank moet daardoor ook multifunctioneel zijn. Daarom past bank Liv zo goed bij mij, deze bank heeft zoveel extra’s . Ik kan eindeloos combineren. Losse stukken, of juist alles aan elkaar. En door de verschillende stoffen kan ik helemaal losgaan!

Martijn & Marieke’s Choice

Bank Vic is gekozen door Martijn en Marieke! Door de uitstraling en het zitcomfort past Vic bij de wensen van Martijn en Marieke. Veel plezier met Vic!

0