Eerder gekozen

Tessa’s Choice

Deze bank gaat mijn interieur zoveel beter maken! Ondanks dat hij grijs is vind ik hem geweldig interessant. Dat komt door die zwarte bies. Ik ben verliefd! Ik ga hem aan iedereen laten zien. Mogen ze hem allemaal komen testen. Zeker weten dat iedereen dan ook een bank van Jaxxchoice gaat kopen!

Loes & Paul’s choice

Bank Robin is gekozen door Loes en Paul! Door haar stevige zit en ruime hoeveelheid aan stofkeuze past Robin perfect bij de wensen van Loes en Paul. Veel plezier met bank Robin!

Rodney & Meike’s Choice

Bank Björn is gekozen door Rodney & Meike! De stof en in het oog springende bies zorgen voor een moderne uitstraling. Veel plezier met Björn!

Arjan & Dorien’s Choice

Bank Björn is gekozen door Arjan & Dorien! Door zijn speelse en strakke look past Björn bij de wensen Arjan & Dorien. Veel plezier met Björn!

Eline’s Choice

Robin is gekozen door Eline! De vorm en het zitcomfort zorgen ervoor dat Robin perfect in het interieur van Eline past. Geniet van bank Robin!

Guus & Cynthia’s Choice

Bank Robin is gekozen door Guus en Cynthia! Door haar looks en het zitcomfort past Robin bij de wensen van Guus en Cynthia. Veel plezier met Robin!

Jill’s Choice

Bank Björn is gekozen door Jill! Door de comfortabele zit past Björn bij de wensen van Jill. Geniet van Björn!

Suus & Jan’s Choice

Bank Robin is gekozen door Suus en Jan! Door de leuke prijs en de goede service past Robin bij de wensen van Suus en Jan. Veel plezier met Robin!

0