Grijze hoekbanken

De grijze hoekbank; de hoekbank die overal bij past!

Ben je op zoek naar een grijze hoekbank? Dan zit je bij JaxxChoice goed! Al onze banken zijn namelijk zelf samen te stellen. Elke hoekbank is in verschillende opstellingen, maten en materialen verkrijgbaar. Heb jij de voorkeur voor een hoekbank in lichtgrijs of past een donkergrijze hoekbank beter bij jouw interieur? Je vindt altijd een passende bank bij ons. Een grijze bank heeft een neutrale uitstraling en kan je naar eigen wens opleuken met gekleurde kussens. Ideaal als je vaker jouw interieur een opfrisbeurt wil geven.

Grijze hoekbanken door ons samengesteld

Wij hebben in ons banken assortiment meerdere grijze hoekbanken. Hoekbank Tex is verkrijgbaar in 2 tinten grijs en heeft een slank uiterlijk. Liever een strakker model? Kies dan voor lichtgrijze hoekbank Mikk. Mikk heeft een zachte maar stoere stof en slanke zwarte stalen poten. Naast de genoemde grijze hoekbanken zijn al onze banken in grijs materiaal verkrijgbaar! Is dat geen goed nieuws?

Hoe style je een grijze hoekbank?

Een grijze bank past bijna in ieder interieur en daarom is het ook de meest verkochte kleur voor een bank. Door het neutrale uiterlijk is het een goede basis voor je interieur. Je kan een grijze hoekbank op veel verschillende manier stylen. Houd je van een rustige woonkamer? Maak dan gebruik van witte accessoires rondom de bank. Ben jij meer voor wat kleur in je woonkamer? Vrolijk de grijze bank op met verschillende kleuren kussens. Wil je graag advies in het stylen van jouw grijze hoekbank? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag!

Grijze hoekbank kopen van JaxxChoice

De volgende JaxxChoice modellen zijn standaard beschikbaar in een grijze stof of leer: