Hoekbank cognac

Een hoekbank in een cognac kleur is populair en past in veel verschillende woonstijlen. Industrieel, retro of modern: een cognac kleur bank is makkelijk te combineren. Bij JaxxChoice hebben we meerdere hoekbanken in cognac kleur. Deze zijn samen te stellen in verschillende materialen, waaronder stof en microleder.

Een cognac bank in ieder interieur

Een bank of hoekbank in een cognac kleur geeft jouw woonkamer een warme uitstraling en zorgt voor een stoere look. Omdat cognac een makkelijk te combineren kleur is, kan je het met de meest uiteenlopende kleuren combineren. Door de cognac bank met zachte tinten te combineren creëer je een rustig interieur. Als je het juist met donkere kleuren combineert geef je de ruimte een moderne uitstraling. 

Het assortiment cognac banken bij JaxxChoice

JaxxChoice heeft veel verschillende banken in het assortiment. 2 van onze banken zijn standaard verkrijgbaar in cognac: Frenkie en Tex. Wist je dat je elke bank zelf samen kan stellen? ieder model is dus beschikbaar in een cognac kleur. Zo creëer je gegarandeerd de cognac bank van je dromen!

JaxxChoice cognac banken

De volgende JaxxChoice modellen zijn standaard beschikbaar in cognac:

Vraag een gratis cognac stofstaaltje aan

Heb je al een mooie hoekbank in cognac kleur op het oog? Maar twijfel je nog over de stof? Bestel gemakkelijk een stofstaaltje op onze website en laat je die twijfel ontnemen! Liever eerst de bank in het echt bewonderen? Kom dan langs bij onze verkooppunten zoals de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen (nabij Arnhem), waar bijna al onze banken te bezichtigen zijn.