Hoe werkt het bezorgen en afhalen?

Bezorgen

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Hiervoor maken we gebruik van onze externe transportdienst. Onze externe transportdienst levert, op basis van eenmansbezorging, kosteloos tot over de eerste drempel op de begane grond. Zorg daarom dat je genoeg helpende handjes hebt om je nieuwe aanwinst op de gewenste plek te krijgen en de pootjes te monteren. Voordat de bank bij jou geleverd wordt, neemt de transportdienst contact op met jou. Zo weet je precies wanneer jouw bank geleverd gaat worden.

Let op: voor België en Duitsland geldt een bezorgtoeslag van €99,-.

Levertijd

Bij JaxxChoice maken we gebruik van verschillende leveranciers. De levertijd is dan ook afhankelijk van de desbetreffende leverancier van de bank. Wij streven naar een levertijd van 10-12 weken. Wanneer de levertijd bij een bank afwijkt van de standaard levertijd zal dit aangegeven worden bij pagina van de bank zelf. Uiteraard word je altijd op de hoogte gebracht als de leverweek bekend is.

Is de bank op voorraad? Dan zullen we deze direct klaarmaken voor verzending zodat de bank zo snel mogelijk geleverd kan worden. Is de voorraad op? Dan is er altijd voorraad onderweg om deze weer snel aan te vullen. 

Heb je een vraag over het bezorgen & afhalen van een JaxxChoice bank? Neem dan contact met ons op.

Afhalen

Wil jij jouw aankoop graag afhalen in de winkel? Dat kan! Hiervoor hoef je niks te betalen. Laat ons weten wanneer jij jouw bank graag komt ophalen, dan zorgen wij dat deze op dat moment klaarstaat! Afhalen is mogelijk bij onze verkooppunten.

Bezorging uitstellen

Kan jouw JaxxChoice bank pas later bezorgd worden dan vooraf afgesproken? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Als dit op tijd kenbaar wordt gemaakt, kunnen wij onze leverancier vragen om de productie uit te stellen. Als dit niet meer mogelijk blijkt te zijn, mag de bank bij hoge uitzondering twee weken langer in ons magazijn blijven staan. Na deze periode hanteren wij echter opslagkosten.

Vragen?

Heb jij een vraag over onze meubels of wil je iets anders kwijt? Stuur een mailtje naar info@jaxxchoice.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 088 021 6566. Wil je liever Whatsappen? Stuur dan een berichtje naar 06-53237174.