JaxxChoice logo

De 2-zitsbanken collectie van JaxxChoice

Op zoek naar een nieuwe 2-zitsbank?

Heb je een kleine woonkamer, een smal huis of appartement of wil je gewoon een extra bank in je woonkamer? Een 2-zitsbank is de ideale uitkomst. De bank neemt namelijk niet te veel ruimte in beslag en is een echte eyecatcher in je interieur. Door de 2-zitsbank te combineren met een grote bank creëer je een gezellige plek in je woonkamer waar je ruimte hebt voor het hele gezin.

Oeps, geen producten in deze categorie.

De 2-zitsbank die bij jou past

Een persoonlijk interieur wordt werkelijkheid met een bank van JaxxChoice. Je kan onze 2-zitsbanken namelijk zelf samenstellen! Kies zelf grootte, het materiaal en de kleur van je favoriete model. Zo is een JaxxChoice altijd jouw choice.

Het materiaal van je 2-zitsbank

Alle JaxxChoice’s 2-zitsbanken zijn gemaakt van het beste materiaal. Valt het model wel in de smaak, maar het materiaal niet helemaal? Je kunt altijd even langskomen in onze winkel om alle mogelijke stoffen voor onze 2-zitsbanken te bewonderen.

Proefzitten op een JaxxChoice 2-zitsbank

Eerst proefzitten voordat je jouw nieuwe 2-zitsbank gaat bestellen? In onze showrooms op diverse plekken in Nederland staan vele bankmodellen voor je klaar. Het is ook mogelijk om een proefstofje online aan te vragen! Op deze manier kun jij alvast beginnen met het maken van de beste keuze voor je toekomstige 2-zitsbank.
Bezoek onze verkooppunten