Marmeren bijzettafels van JaxxChoice

Bijzettafels zijn ideaal om naast de bank te zetten zodat je gemakkelijk bij je hapje en drankje kan. Naast het functionele, is een bijzettafel ook leuk voor je interieur. De unieke patronen in onze marmeren bijzettafels geven jouw woonkamer een authentieke uitstraling. Wij hebben meerdere bijzettafels van marmer op voorraad, maar het is ook mogelijk je eigen bijzettafel samen te stellen.

Veelgestelde vragen over marmeren bijzettafels

Wat is marmer?

Marmer is een gemetamorfoseerde kalksteen. Doordat het kalksteen wordt beïnvloed door de veranderingen van temperatuur en gebergtevorming zorgde het voor de kristallisatie van kalksteen.

 

Welke kleuren marmer zijn er?

De marmeren tafels van JaxxChoice zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:

Bronze: Deze prachtige bruin marmeren steen is afkomstig uit Noord-Afrika.

Rose Aurora: Wit is eigenlijk de verzamelnaam voor dit marmer afkomstig uit Portugal. Deze kleur kan variëren van witgrijs, crèmekleurig of lichtroze tot roze. Daarbij heeft het blad mogelijk enkele grijze, bruine of roze aders.

Antracita Dark: Dit donkergrijze antraciet marmer komt uit het Midden-Oosten. Dit is de meest donkere kleur van het marmer en heeft lichte aders.

 

Hoe maak je een marmeren bijzettafel schoon?

Neem de marmeren tafel na gebruik af met een schone vochtige doek. Daarnaast is het belangrijk om het blad eens in de zoveel tijd te behandelen met een voedende was, zodat het vuil geen kans krijgt je tafel te laten verkleuren. Gebruik vooral geen middelen met chloor erin, dat tast het marmer aan.