Onderhoud voor banken en tafels bij JaxxChoice

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw bank of tafel helpen wij jou graag bij het onderhoud. Zo blijven hoekbanken en marmeren tafels er uit zien als nieuw op een duurzame manier. Zowel beschermen, onderhouden als reinigen is belangrijk bij onderhoud van tafels en banken.

Onderhouden van banken, hoekbanken, 2-zitsbanken én 3-zitsbanken

JaxxChoice helpt jou met het beschermen, reinigen en onderhouden van jouw bank. Het onderhouden van een bank is veel gemakkelijker dan het lijkt. Met een handige gebruiksaanwijzing heb jij jouw bank in een mum van tijd geïmpregneerd of gereinigd. Reinigen van de bank gaat gemakkelijk met de Textile Power Cleaner. Impregneren? Dat doe je met de Textile protector spuitbus. Zelfs aan het beschermen van de vloer tijdens gebruik van het bankstel is gedacht. Door viltstrips te plaatsen onder de pootjes krijg je geen krassen op de vloer.

Onderhouden van marmeren tafels

Wil jij zo lang mogelijk plezier houden van je marmeren tafel, bijzettafel of sidetable? Gebruik dan de tips van JaxxChoice. Het is belangrijk om marmeren tafels goed te onderhouden. Marmer is natuursteen en is daarom gevoelig voor vloeistoffen en kleurstoffen. JaxxChoice helpt jou bij het onderhouden van jouw marmeren tafel. Of het nou wit marmer, roze marmer, bruin marmer of zwart marmer is; het onderhoud is allemaal hetzelfde. Met de Lithofin vuiloplosser reinig én impregneer jij het marmeren blad. Voor beschermen kun je Lithofin Vlekstop gebruiken. Uiteraard hoort regelmatig onderhouden er ook bij. Dat kan met de Lithofin Easy Clean. Dit is voor dagelijks onderhoud.