Modulaire banken

Ben jij een echte interieur fanaat en wissel jij je inrichting het liefst een paar keer per jaar? Dan is de modulaire hoekbank een uitkomst! Je hoeft natuurlijk niet altijd druk bezig te zijn met interieur om je oog te laten vallen op een modulaire bank. Een robuuste bank als deze trekt nou eenmaal snel de aandacht.

De modulaire banken van JaxxChoice

In onze JaxxChoice Store staan een aantal modulaire modellen. Eén daarvan is ook online verkrijgbaar: Kess. Deze modulaire bank kan je helemaal zelf samenstellen. Jij bepaalt de gewenste elementen, het materiaal en de kleur van deze elementen.

Modulaire-banken-Kess
Modulaire bank Kess

Wat is een modulaire bank?

Bij modulaire banken, ook wel bekend als elementenbanken, staat creativiteit centraal. De bank bestaat uit verschillende onderdelen die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Dit komt doordat alle elementen volledig gestoffeerd zijn. Zo zijn de elementen in iedere gewenste opstelling aan elkaar te koppelen. Het resultaat: eindeloos combineren!

In de meeste gevallen zie je ook dat een modulaire bank een bank zonder poten is. De zitting van de bank loopt dan bijna tot aan de grond, wat zorgt voor een luxe, robuuste uitstraling. Durf jij het aan?

De voordelen van modulaire banken

We horen je denken: een bank die modulair is, wat is daar handig aan? Modulaire banken hebben diverse voordelen:

  • Je kiest zelf de vorm en grootte van jouw bank. Ga je voor een klassieke 3-zitsbank of hoekbank?
  • Krijg je bezoek en vind je het fijn als er wat ruimte tussen de zitplekken overblijft? Gebruik dan een element als fauteuil. Zo heb je een bank en een fauteuil in dezelfde stof, hoe handig!
  • Doordat je de elementen eindeloos kan combineren, geef je jouw woonkamer gemakkelijk een make-over. Zo blijft je interieur altijd vernieuwend.
  • Experimenteer je graag met kleuren? Met een modulaire hoekbank kan je ieder element een andere kleur geven als je wil! 

Wil je graag een modulaire bank waar je aan twee kanten kan zitten? Kies dan voor een u-opstelling.

Een modulaire bank kopen bij JaxxChoice

Ben jij er klaar voor om een modulaire bank in huis te halen? Je bestelt hem gemakkelijk online of in onze JaxxChoice Store. Liever een ander type bank in jouw woonkamer? Bekijk dan onze gehele collectie.