Marmeren tafels van JaxxChoice

Wil jij jouw woonkamer helemaal compleet maken? Met een marmeren tafel in een uniek design geef je jouw interieur een luxe uitstraling. De marmeren tafels van JaxxChoice hebben een uniek marmerblad met een smal stalen onderstel. De tafels zijn in verschillende soorten en kleuren marmer beschikbaar: Antracita Dark, Bronze en Rose Aurora. Niet alleen het materiaal, maar ook het formaat kan je zelf uitkiezen. Onze marmeren tafels zijn beschikbaar als salontafel, bijzettafel en als sidetable. Door hoge kwaliteit marmer handpicked door ons in diverse kleuren is er een groot aanbod aan unieke tafelbladen. Ieder type marmer heeft een andere herkomst en vertelt zijn eigen verhaal. Met een exclusieve uitstraling door een poedercoated afwerking heb jij een echte eyecatcher in huis. Onze marmeren tafels zijn direct leverbaar of zelf samen te stellen.

Marmeren salontafels van de beste kwaliteit

Een marmeren salontafel past eigenlijk in bijna ieder interieur. Of je nu van modern of romantisch houdt. De salontafels zijn in diverse kleuren beschikbaar:

– Bronze: Deze prachtige bruin marmeren steen is afkomstig uit Noord-Afrika.
Rose Aurora: Wit is eigenlijk de verzamelnaam voor dit marmer afkomstig uit Portugal. De kleur kan variëren van witgrijs, crèmekleurig of lichtroze tot roze. Daarbij heeft het blad mogelijk enkele grijze, bruine of roze aders.
Antracita Dark: Dit donkergrijze antraciet marmer komt uit het Midden-Oosten. Het is de meest donkere kleur van het marmer en heeft lichte aders.

Marmeren bijzettafels

Bijzettafels zijn ideaal om naast de bank te zetten zodat je gemakkelijk bij je hapje en drankje kan. Naast het functionele, is een bijzettafel ook leuk voor je interieur. Door de unieke patronen in de marmeren bijzettafels geef je jouw woonkamer een authentieke uitstraling.
Wil je de tafels liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen. Hier kun je Nox, Lev en Fos in het echt bewonderen.
0