Ten Cate Wonen & Slapen

Over Ten Cate Wonen & Slapen

Ten Cate Wonen en Slapen is al ruim 50 jaar een begrip in ’t Harde. De woonwinkel biedt complete interieurs in diverse stijlen, maar ook sfeervolle items voor een bestaande inrichting. Door de lange geschiedenis in het dorp staat Ten Cate dichtbij de mensen. De werknemers komen uit de buurt en vele families komen er over de vloer. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk, Nunspeet, Wezep, Elburg, Zwolle en omstreken.

Ten Cate Wonen & Slapen is een van de woonwinkels waar je een gedeelte van onze JaxxChoice collectie kan bewonderen. Veel van deze modellen zijn in hun standaard uitvoering op voorraad, maar je kan er ook voor kiezen om jouw droombank zelf samen te stellen.

"De moderne banken van JaxxChoice zijn een mooie aanvulling op onze huidige collectie. Dankzij ons brede aanbod kunnen we zoveel mogelijk klanten van een passend zitmeubel voorzien."

Deze JaxxChoice modellen staan bij Ten Cate Wonen & Slapen

JaxxChoice hoekbank Niek hoek links VII 7104 zand
Korting

Niek

Oorspronkelijke prijs was:  1.499.Huidige prijs is:  1.359.
JaxxChoice hoekbank Lotta hoek links VI 6141 Zand

Lotta

 2.199
JaxxChoice-hoekbank-Kess-hoek-links-oasis-shell

Kess

 3.549
JaxxChoice hoekbank Liva hoek links VI 6096 lichtgrijs

Liva

 1.499
Draaifauteuil taupe Abbie JaxxChoice

Abbie

 449
Bank Mikk stof VI 6127 hoek links JaxxChoice

Mikk

 1.399
Bank-Fenn-chaise-longue-grijs-hoek-links

Fenn

 1.489

Een kleine sfeerimpressie

Bekijk alvast de JaxxChoice modellen die bij Ten Cate Wonen & Slapen gepresenteerd staan. Wil je jouw favoriete zitmeubel liever in een andere opstelling of stof? Je vindt de elementenplannen en stofstalen in de winkel.

bank-kess-bij-ten-cate-wonen
Bank Kess
bank-liva-bij-ten-cate-wonen
Bank Liva
bank-mikk-bij-ten-cate-wonen
Bank Mikk

Bezoek de showroom

Wil je graag proefzitten op de JaxxChoice banken? Breng dan een bezoek aan de showroom in ’t Harde. De koffie staat klaar!