All-in House Service

Vijf jaar extra garantie op jouw nieuwe bank!

Ongelukken zitten in een klein hoekje en juist daarom is het fijn om extra zekerheid te hebben dat jouw nieuwe bank zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom kan je bij aankoop van een JaxxChoice bank een All in House service afsluiten. Deze service geeft 5 jaar extra service en garantie. Op deze pagina vindt jij een volledig overzicht van de All in House Service.

Wil jij 5 jaar extra service?

Met een All in House Service krijg jij 5 jaar extra service en garantie op jouw nieuwe bank. Bij aanschaf van een nieuwe bank kun je deze service afsluiten. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen. Een All in House Service wordt per zitplek berekend. Op basis van €40,- per zitplek heb jij vijf jaar extra garantie en service. Heb je meer dan 6 zitplekken? Dan wordt er tot 6 zitplekken gerekend voor de service. Bij de All in House service zit een 5 jaar aanvullende constructieservice, bescherming en vlekkenservice én vlekkenservice en verzorging voor leder en leatherlook. Zo heb jij gegarandeerd en onbezorgd zitplezier van jouw nieuwe bank!

Wat ontvang je bij een All in House Service?
Bij jouw bank ontvang jij de benodigdheden om jouw bank te impregneren. Om de bank zo lang mogelijk mooi te houden worden er sprays geleverd die je kunt gebruiken voor de stof van de bank. De bank kan je dus zelf impregneren. Zo blijft de vlek op jouw bank liggen in plaats van dat het in de stof verdwijnt. Let op dat je deze spray gebruikt voordat je van de bank gebruik gaat maken. Zo zorg jij dat jouw bank direct beschermt is

 

* 5 jaar bescherming en vlekkenservice
Met hoogwaardige textielbescherming is jouw bank beschermd tegen vlekken. Vlekken zijn eenvoudig te reinigen en vloeistoffen krijgen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken. Als er onverwacht toch een vlek in de stof ontstaat kun je de professionele service inschakelen.

*5 jaar constructieservice
In plaats van 2 jaar garantie krijg je 5 jaar full service op de constructie van de bank. Vastzetten van veren, knopen en losgeraakte verbindingen horen hier bijvoorbeeld onder.

* 5 jaar verzorging en vlekkenservice
Voor de gehele serviceperiode ontvang je onderhoudsmiddelen voor de verzorging van het leder of de leatherlook zodat deze in optimale conditie blijft en volledig gereinigd kan worden. Als er onverwacht toch een vlek in de stof ontstaat kan er professionele hulp ingeschakeld worden.

Wat valt er onder All-in House service?

Voorbeelden die onder de garantie vallen:

  • Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • Het vastzetten van losse veren
  • Het inzetten van losgeraakte knopen
  • Het verhelpen van kraakgeluiden
  • Het verwijderen van vlekken in de bank door koffie, cola en vruchtensap
  • Kledingafgifte
  • Het verwijderen van vlekken door cosmetica zoals lippenstift, nagellak

Wil je meer weten over de All in House service? Vraag dan informatie op door ons een berichtje te sturen.

All in house service Jaxxchoice