Zakelijk

Bij JaxxChoice staan we open voor diverse samenwerkingen, zoals nieuwe verkooppunten, interieurprojecten of een creatieve social media samenwerking. We bespreken de mogelijkheden graag samen met jou. Met een samenwerking op maat maakt JaxxChoice ook zakelijke keuzes bijzonder leuk.

Dealer worden van JaxxChoice

Enthousiast geworden over het concept van JaxxChoice en van mening dat ons merk niet mag ontbreken in jouw woonwinkel? Wij staan altijd open voor nieuwe verkooppunten en gaan daarom graag het gesprek aan met potentiële dealers. 

Loods 5 Duiven

Projectontwikkelaars & interieurstylisten

Onze JaxxChoice meubels in jouw bedrijfskantine, professionele werkruimte of ontvangstruime? JaxxChoice heeft eigentijdse banken, fauteuils en tafels die de ruimte een moderne uitstraling geven. Meer weten? Neem contact met ons op.

Influencers en bloggers

Heb jij online een groot bereik en passie voor interieur? Wij brengen onze JaxxChoice meubels graag op een inspirerende wijze onder de aandacht bij de doelgroep. Dus zie jij een match met JaxxChoice en lijkt het jou leuk om een samenwerking aan te gaan met ons in de vorm van een Instagram post, een leuke actie of op een andere creatieve manier? Laat dan weten waarom jij met ons wil samenwerken en hoe je deze samenwerking voor je ziet. 

Meer informatie?

Overtuigd van het concept van JaxxChoice en zie jij een samenwerking wel zitten? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Voor meer informatie, neem contact op via onderstaand formulier. Wij kijken uit naar je aanvraag.

Naam(Vereist)
Waar kunnen we je verder mee helpen?