De hoekbanken collectie van JaxxChoice

Een hoekbank zorgt voor veel zitplaatsen én comfort. Ook is een hoekbank de plek waar je kan ontspannen met je lievelingsserie of -boek. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoekbank? Tussen de hoekbanken van JaxxChoice vind je gegarandeerd een passend model! Wij hebben verschillende stijlen in ons assortiment: van landelijke hoekbanken tot moderne hoekbanken. Ook hebben wij meerdere banken op voorraad.

Hoekbanken in verschillende stijlen

Ieder interieur heeft z’n eigen stijl. Daarom past niet iedere hoekbank bij de rest van jouw inrichting. De mooiste hoekbank is voor ieder persoon anders. Bij JaxxChoice hebben wij hoekbanken in verschillende stijlen, van  moderne modulaire hoekbanken tot ronde hoekbanken. Zo is er altijd een hoekbank die past bij jouw stijl en interieur.

 

De hoekbank die bij jou past

Een JaxxChoice hoekbank past altijd bij jou. Waarom? Je kan namelijk al onze banken zelf samenstellen. Bepaal zelf de opstelling, de afmeting en het materiaal. Zo is een JaxxChoice altijd jouw choice!

 

Hoekbank links of rechts?

Het kiezen van het juiste formaat en de beste opstelling is bepalend voor je hele woonkamer. Hoe weet je of een hoekbank links of een hoekbank rechts het beste bij jou past? Dit is afhankelijk van de plaats waar je de hoekbank in de kamer gaat neerzetten. Het is bijvoorbeeld irritant als je steeds om de bank heen moet lopen om de woonkamer te verlaten. Houd dus rekening met looproutes. Lees er meer over in ons blog ‘hoekbank links of rechts?’

 

Het materiaal van je hoekbank

De keuze van het materiaal is een belangrijk aandachtspunt bij de keuze voor een hoekbank. Bij JaxxChoice kan je uit meerdere stoffen in verschillende kleuren kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een teddy, micro lederen of een velvet hoekbank? Moeilijk kiezen? Onze interieuradviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

 

Welke kleur kies jij?

Ook de kleur is een belangrijk aspect bij het maken van je keuze. Hoe bepaal je de kleur van de hoekbank? Ga je bijvoorbeeld voor een trendy groene bank of speel je liever op safe door te kiezen voor een grijze hoekbank? Wij adviseren altijd te kiezen voor wat bij jou past en ga niet per se met trends mee. Je bent misschien geneigd een trendkleur te kiezen, maar bedenk altijd eerst goed dat je bank wel langer mee moet gaan. Daarom zijn neutrale, tijdloze kleuren altijd een goede keuze, zoals een hoekbank cognac. Als je toch graag met een trend mee wil gaan, doe dat dan door middel van hippe kussens of een trendy fauteuil. Zo kun je makkelijker afwisselen wanneer het je niet meer aanstaat.

 

Altijd 5 jaar garantie op jouw hoekbank

Met de zitgarant service van JaxxChoice ontvang je standaard 5 jaar garantie op jouw nieuwe bank. Deze service biedt oplossingen voor verschillende problemen die niet onder de normale fabrieksgarantie vallen. De service is zo uitgebreid dat je 5 jaar lang zorgeloos van je nieuwe meubel kunt genieten. Wil je ook garantie op vlekken? Sluit dan een upgrade naar All-in House af.

 

Eerst proefzitten op een JaxxChoice hoekbank?

Eerst proefzitten voordat je jouw nieuwe hoekbank gaat bestellen? In onze showroom staan onze bankmodellen voor je klaar. Het is ook mogelijk om een proefstofje aan te vragen! Op deze manier kun jij alvast beginnen met het maken van de beste keuze voor je toekomstige hoekbank.
Bezoek een showroom bij jou in de buurt