De banken van JaxxChoice

Eén van de belangrijkste meubels in de woonkamer is de bank. En die moet passen bij jouw persoonlijke stijl. De banken van JaxxChoice hebben ieder een eigen persoonlijkheid en uitstraling. Creëer eenvoudig de bank die bij jou past door hem zelf samen te stellen. Bepaal de opstelling, de afmetingen en het materiaal. Zo is een JaxxChoice altijd jouw choice!

Banken in iedere stijl

Ga jij voor een stoere bank, een diepe bank, een robuuste bank of liever een hoekbank met brede lounge? Bij JaxxChoice heb je zelf volledig de keuze in eigen handen om de perfecte bank samen te stellen. Kies zelf jouw kleur, maat en vorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbank, een 2-zitsbank of een grotere bank met plek voor drie personen. Daarnaast kan je ook zelf het materiaal kiezen, zoals een velvet bank of een een bank kiezen op kleur. Ook een hoekbank is online samen te stellen. Bij JaxxChoice kent iedere bank zijn eigen persoonlijkheid en heeft iedere bank een unieke uitstraling. Het concept is volledig ingericht op jouw persoonlijke voorkeur. Of je de bank online zelf samenstelt of langskomt in onze showroom, het is allebei mogelijk. Wist je dat je bij JaxxChoice ook een proefstofje kunt aanvragen? Dit doe je gemakkelijk op de pagina van je favoriete bank.

Jouw ideale bank zelf samenstellen?

JaxxChoice maakt kiezen bijzonder leuk. Kiezen kan soms moeilijk zijn, vooral als er juist zoveel keuze is. Je wilt dat jouw woonkamer helemaal bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Een bank waar je lekker op kunt zitten, relaxen, lezen, werken, televisie kijken of bijkletsen dient comfortabel te zijn. Stel je droombank zelf samen op onze site, wij sturen je vervolgens een offerte op maat. Stel je bank samen. 

Altijd 5 jaar garantie bij JaxxChoice

Met de zitgarant service van JaxxChoice heb je standaard 5 jaar garantie op jouw nieuwe bank. Deze service biedt oplossingen voor tal van problemen die niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. De service is zo uitgebreid dat je 5 jaar lang probleemloos kunt genieten van jouw nieuwe meubel. Wil je ook garantie op vlekken? Sluit dan een upgrade naar All-in House af.

Eerst proefzitten op een bank van JaxxChoice?

Eerst proefzitten voordat je jouw nieuwe bank gaat bestellen? Bij onze verkooppunten staan onze bankmodellen voor je klaar. In onze banken winkel in Huissen vind je onze gehele collectie. Het is ook mogelijk om een proefstofje aan te vragen! Op deze manier kun jij alvast beginnen met het maken van de beste keuze voor je toekomstige bank. Direct plezier van je nieuwe bank? Bekijk dan onze banken op voorraad.