Over JaxxChoice

JaxxChoice is al sinds 2017 het merk dat het kiezen van woonitems bijzonder leuk maakt. Een woonkamer met uitstraling voor een betaalbare prijs, daar zorgen wij voor. Over de kwaliteit en prijs hoef jij je niet druk te maken. Deze zijn bij JaxxChoice gegarandeerd goed. Zo hoef je bij een JaxxChoice bank nog maar drie keuzes te maken; het model, de opstelling en de stof!

Een groeiend merk met een interessant verhaal!

Het valt Maurits op dat er vaak vragen bij klanten opkomen tijdens het zoeken naar meubels die gaan over de kwaliteit en de prijs. Een vraag zoals “Wat is nou eigenlijk een goede prijs-kwaliteitverhouding?” wordt regelmatig gesteld. Maurits vindt echter dat dit een vraag is waar enkel aanbieder zich mee bezig moet houden: het moet namelijk altijd goed zijn!

Het kiezen van een bank, fauteuil of tafel moet veel gemakkelijker kunnen. Een klant moet het gevoel hebben dat zij alleen maar naar het design hoeft te kijken. 

Zo is het merk JaxxChoice ontstaan. Elk JaxxChoice meubel krijgt een dubbele check zodat de prijs én kwaliteit altijd goed zijn. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat je mooi vindt. Dat maakt het kiezen bij JaxxChoice bijzonder leuk.

Een greep uit onze collectie:

hoekbank-izzy-luxe-stof-vi-685
Banken
De banken van JaxxChoice hebben ieder een eigen persoonlijkheid. Creëer de bank die bij jou past door hem zelf samen te stellen.
romantische-salontafel-zuri
Tafels
De marmeren salon- en bijzettafels van JaxxChoice hebben een uniek marmerblad met een smal stalen onderstel.
Fauteuil-abbie-in-stof-viii-821-en-stof-vi-6128
Fauteuils

De fauteuils van JaxxChoice geven je inrichting net dat beetje extra sfeer. Ze zijn in diverse materialen en kleuren verkrijgbaar.

Wat maakt JaxxChoice bijzonder?

JaxxChoice staat bekend om haar stoere, comfortabele en betaalbare zitmeubelen, waarvan veel opstellingen op voorraad zijn. Zo heb je jouw nieuwe bank snel in huis. Ook kan je jouw droombank helemaal zelf ontwerpen. Jij kiest je favoriete model, uitvoering en stof. Wat maakt JaxxChoice nog meer uniek? Korte levertijden, 5 jaar productgarantie en gratis levering van jouw nieuwe zitmeubel. Wie wil dat nou niet?

Zo worden onze banken gemaakt

55.000 vierkante meter oppervlak, 50 vrachtwagens en 800 werknemers die zich dagelijks voor de volle 100% inzetten: dat is het geheim achter het succes van onze productiefaciliteit. De moderne fabriek is een van de grootste exporteurs van gestoffeerde meubelen in West-Europa en hecht veel waarde aan de Europese kwaliteitsnormen.

Onze productiefaciliteit levert zowel voorraadmodellen als zitmeubels op maat. Dit betekent dat geen opstelling of stof te gek is. Zo maakt ze haar slogan “Niets is onmogelijk” waar. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling, waardoor we onze collectie constant kunnen blijven vernieuwen.

Ons team

Om ervoor te zorgen dat het kiezen van een JaxxChoice meubel leuk én betaalbaar blijft, staat er iedere dag een team vol enthousiasme klaar. Maak kennis met het team!

JaxxChoice-hoekbank-Tex-hoek-links-in-stof-IX-9104
Maurits

De vakman op het gebied van interieur en de persoon achter de uitbreiding van de collectie van JaxxChoice.

over jaxxchoice sanne
Sanne

De operationele alleskunner die zorgt dat het bij JaxxChoice op rolletjes loopt.

mandy-jaxxchoice
Mandy

De bankenspecialist die het kopen van een bank leuk en bijzonder maakt.

over jaxxchoice femmie
Femmie

Onze bankenspecialist die graag helpt bij het samenstellen van jouw droombank.

JaxxChoice-hoekbank-Rikki-hoek-rechts-stof-VII-7104
Diederik

De digitale duizendpoot die zorgt dat de website altijd up to date is.

Mandy
De bankenspecialist die altijd voor je klaar staat en met jou meedenkt.
JaxxChoice-hoekbank-Kai-hoek-rechts-stof-VII-7104 (1)
Robin

Onze online expert die weet hoe wij online goed zichtbaar kunnen zijn.

manou-over-ons
Manou

De online marketeer die zorgt voor inspirerende content.

Vragen?

Heb jij een vraag over onze meubels of wil je iets anders kwijt? Stuur een mailtje naar info@jaxxchoice.nl of neem contact op via ons telefoonnummer 088 021 6566. Wil je liever Whatsappen? Stuur dan een berichtje naar 06-53237174.