JaxxChoice, maakt kiezen bijzonder leuk!

Kiezen kan soms moeilijk zijn. Vooral als het gaat om relatief grote uitgaven. Een eindeloosheid aan mogelijkheden maakt het vaak nóg moeilijker. Want hoe kies je nu eigenlijk de perfecte bank of de mooiste tafel? En welke stijl past het beste in jouw interieur? En nog belangrijker: wat past bij jouw persoonlijkheid?

JaxxChoice is al sinds 2017 het merk waarbij het kiezen van woonitems bijzonder leuk is. Een woonkamer met uitstraling is wat je wilt voor een betaalbare prijs. Daar zorgen wij voor. Over de kwaliteit en prijs hoef jij je namelijk niet druk te maken. Deze zijn bij de banken van JaxxChoice gegarandeerd goed. Je hoeft alleen nog maar drie keuzes te maken; het model, de vorm én de kleur!

Zo stel je stap voor stap jouw ideale bank of tafel samen:

Stap 1

Selecteer jouw favoriete model

Stap 2

Kies jouw perfecte formaat

Stap 3

Kies jouw ideale
kleur

DAAR HELPT JAXXCHOICE BIJ

Na al meer dan 2500 verkochte banken, weten wij wat jij belangrijk vindt bij het kopen van een bank, hoekbank of fauteuil. Zo moet de rugleuningen hoog genoeg zijn om heerlijk lang te kunnen zitten en moet het zitcomfort optimaal zijn. Je wil de ideale zitdiepte passend bij jouw lengte, net zoals de zithoogte. Daarbij helpen wij jou graag, zowel online als in de winkel. Wij hebben de beste keuzes gemaakt zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen wat je mooi vindt. Dat maakt het kiezen bij JaxxChoice bijzonder leuk.

Al meer dan

0 +
Banken verkocht

MAAK JOUW INTERIEUR AF MET ONZE TAFELS

Om jouw interieur een complete JaxxChoice look te geven zijn er sinds kort ook tafels toegevoegd aan onze collectie. Deze marmeren tafels zijn in ieder opzicht uniek. Door het natuursteen heeft iedere tafel een eigen design. Stel jouw eigen tafelset samen door te kiezen uit het model, het formaat én de kleur! Ook bij onze tafels hoef je alleen maar te letten op wat jij mooi vindt, de kwaliteit is namelijk gegarandeerd goed! 

Het team van JaxxChoice

Om ervoor te zorgen dat het kiezen van een JaxxChoice bank of tafel leuk én betaalbaar blijft staat er iedere dag een team vol enthousiasme klaar. Maak kennis met het team!

Choices vanaf 2017:
Een jong merk met een interessant verhaal!

Het valt Maurits op dat er vaak vragen bij klanten opkomen tijdens het zoeken naar een interieur item die gaan over de kwaliteit en de prijs. Vragen zoals “Wat is nou eigenlijk een goede prijs-kwaliteit verhouding?” worden regelmatig gesteld bij het zoeken naar een bank of tafel. Maurits vindt echter dat dit vragen zijn waar enkel aanbieder zich mee bezig moeten houden: het moet namelijk altijd gegarandeerd goed zijn!

Het kiezen van een bank of tafel moet veel gemakkelijker kunnen. Een klant moet écht het gevoel hebben dat zij alleen maar naar het uiterlijk en de uitstraling hoeft te kijken. De woonkamer is een belangrijke ruimte in huis en de juiste bank en tafel zorgen voor het gevoel van thuiskomen. Zo kom jij heerlijk tot rust en kan je relaxen. De prijs en kwaliteitsverhouding staat hier los van en moet altijd goed zijn. 

Zo is het merk JaxxChoice ontstaan. Elke Jaxx-bank of Jaxx-tafel krijgt een dubbele check zodat de prijs én kwaliteit altijd goed zijn. Alleen het uiterlijk is nog aan jou!

Maurits founder

De vakman op het gebied van interieur en de persoon achter de uitbreiding van de collectie van JaxxChoice

Maurits

De operationele alleskunner die zorgt dat het bij JaxxChoice op rolletjes loopt.

Sanne

De digitale duizendpoot die zorgt dat de website altijd up to date is.

Diederik

De verkoopspecialist die het kopen van een bank leuk en bijzonder maakt.

Mandy

Onze online expert die weet hoe wij online goed zichtbaar kunnen zijn.

Robin

Heb je een vraag?

Wil je advies of heb je een andere vraag? Door te blijven luisteren naar onze klanten en de vragen die zij stellen ontdekken wij wat er nog spannend is aan het kiezen van een bank. Stel jouw vragen via de chat, e-mail, onze social media kanalen of in de winkel. Zo help jij mee om het kiezen van een bank bijzonder leuk te maken.