Bank samenstellen

De zoektocht naar jouw droombank..

Heb jij je ideale bank nog niet gevonden? Je hebt de zoveelste woonwinkel bezocht en uren op het internet rondgeneusd, zonder dat je dé bank bent tegen gekomen. Herken jij jezelf hierin? Gelukkig heb je nu JaxxChoice gevonden, wij hebben voor iedereen de perfecte bank! Je kan bij ons ook nog eens jouw eigen JaxxChoice bank samenstellen! Ideaal toch? Onderstaande modellen kan je gemakkelijk zelf samenstellen: bepaal de elementen die jouw bank moet bevatten en selecteer de gewenste stof, dan gaat onze adviseur voor je aan de slag met een offerte op maat. 

Je eigen bank samenstellen

Je eigen bank samenstellen doe je zo:

Stap 1

Bepaal de vorm: past een linkse hoekbank het best in jouw woonkamer of is een 3-zitsbank een betere optie?

Stap 2

En dan nu het formaat. Ga jij voor een standaardopstelling die getoond wordt op de pagina of stel jij liever zelf een bank samen? Voor iedere woonkamer wat wils.

Stap 3

De laatste en moeilijkste keuze: welke stof vind je het mooiste en past het beste bij de rest van je interieur? Ga jij bijvoorbeeld voor een velvet bank? Tip: vraag gratis proef stofjes aan zodat je kan kijken en voelen welke stof het beste bij jou past!

Waarom een JaxxChoice bank samenstellen?

Ben jij al bekend met JaxxChoice? Wij zetten hier een aantal redenen voor je op een rij waarom een JaxxChoice bank een goede keuze is:

  • De banken van JaxxChoice zijn voorzien van een HR-schuim vulling. Deze vulling heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Zo behoudt een JaxxChoice bank voor een lange tijd zijn oorspronkelijke vorm.
  • De vering van een bank is ook erg belangrijk. Onze banken bevatten nosagveringen. Letterlijke vertaling: Niet Zakken. Dat zegt al genoeg…
  • Op al onze banken heb je standaard 24 maanden garantie. Mocht je graag langer van deze garantie gebruik maken, dan is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs voor 5 jaar extra service en garantie te krijgen.
  • Over de kwaliteit & de prijs hoef je je niet druk te maken. Deze zijn bij de banken van JaxxChoice gegarandeerd goed.
JaxxChoice-hoekbank-Kess-in-stof-Oasis-Shell-sfeer-modellen

Kiezen kan soms moeilijk zijn..

Vind je het lastig om jouw droombank samen te stellen? En ben je er nog niet helemaal over uit wat goed in jouw woonkamer past? Niet getreurd, onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte bank of hoekbank. Alle JaxxChoice banken staan in de JaxxChoice Store in Huissen en diverse locaties bij Loods 5. Daar staan onze experts ook voor jou klaar met passend advies voor een bank op maat.