• 1. Model
  • 2. Uitvoering
  • 3. Materiaal
  • 4. Gegevens

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Jouw gegevens

Je hebt zojuist jouw droombank samengesteld! Om je een vrijblijvende offerte op maat te sturen, hebben we de volgende gegevens nog nodig:

Jouw bank samenstellen

Droom jij van een ideale bank, die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren? Dan is bank samenstellen bij JaxxChoice dé oplossing! Kiezen wordt nog leuker en makkelijker met onze unieke bank samenstel optie. Hiermee bepaal je zelf welke elementen en materialen je in je bank wilt hebben. Of je nu op zoek bent naar een grote bank voor de hele familie, een bank in een specifieke vorm of stijl, bij JaxxChoice kun je het allemaal samenstellen.

Hoe werkt het samenstellen van je bank?

Het is heel simpel. Kies het model, de afmetingen en de stof die je wilt en vervolgens gaat één van onze medewerkers aan de slag met een offerte op maat. 

Hulp nodig bij het samenstellen? 

Bij JaxxChoice kun je altijd rekenen op onze klantenservice voor hulp bij het samenstellen van je bank. Ongeacht of je vragen hebt over de opties, twijfels hebt over je keuze of hulp nodig hebt tijdens het bestelproces, wij staan voor je klaar en bereikbaar via Whatsapp, mail, chat of telefoon.

Je hebt het maximum van 3 stofjes geselecteerd.